Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kol dirsek altı amputeyim. Ehliyetimi yeniletmek için raporum nasıl olmalı?

tataroğlu1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
OturanBoğa selam bülent abi. ben sol kol dirsek altı ampute... ben 2012 de h ehliyeti aldım.... (otomatik vites arac kullanabilir) yazıyor.... şimdi yeni yasaya göre yeniletmem gerek, elinizde yeni yasaya uygun yeni alınan rapor örnekleri varsa bana yardımcı olabilirmisin. en azından elimde emsal olsun. 2012 de ehliyetimi alırken bayağı ZORLANMIŞTIM. adeta kök söktürmüşlerdi. sana zahmet yardımlarını bekliyorum abi. hayırlı geceler..

OturanBoğa

Bülent Abi öncelikle hersey için tsk.ederim.... İlgi alakan içinse özellikle Allah razı olsun... Lakin ben mi denk gelemedim bilmiyorum ama hiç sol kol dirsekten Ampute olan bir rapor göremedim... lütfen özellikle rica ediyorum bu durumda bir arkadaş varsa bana yardımcı olmasını istiyorum... Hersey gönlünüzce olsun... şimdilik hayırlı geceler

tataroğlu

Yukarıdaki mesajımda yer alan bağlantıya tıkladığında orada sol üst ekstremiteye dair rapor örnekleri var.

Üst Alt