Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kol dirsekten ampute. Ankara Numune Hastanesi ehliyet için rapor verir mi?

ferhat0038

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Kayseri devlet hastanesinin H sınıfı alamaz raporunu itiraz ederek il sağlık müdürlüğüne ankara numune hastanesine sevk ediyor. burada ankara numune hastanesi hakem hastane olduğu için oranın kararı önemli. Ankara numune hastanesi bu olumsuz olarak gelen rapora H sınfı ehliyet alabilir raporu veriyor mu? vermezse hiç mi ehliyet alamayacağız böyle bi saçmalık nerede var.
veya yapmamız gereken nedir (özrü sol kol dirsekten ampute.)
bi arkadaşa aynı şekilde olmuş numune hastanesi ehliyet alamaz vermiş ehliyeti iptal simdi alamıyor onun özrüde sol kol dirsek altı ampute.
lütfen bi yardım. ankara numuneden bu şekilde alan veya alamayan var mı veya almak için yardımcı olacak birileri lütfen..

ferhat0038;
Bende senin gibi sol kol ampüteyim yalnız şuan ehliyet alma durumum yok ilerde almaya düşünüyorum. Netice buraya yazarsan çok memnun olurum.

konunun başlığını değiştirmişsiniz sayın oturan boğa dikkat ederseniz itiraz edilen rapora hakem hastanesi numune tek hastane ondan oraya sevk ediliyor yoksa başka illerden alınan raporlar var ama kayseri vermiyor ve emniyet ehliyetin iptalini kaldırmak için itiraz edilen raporda il sağlık kurulunca hakem hastane olarak numuneye yolluyor.

Vay anasını diyorum o zaman. Yapıcak bir şey yok... Numuneye gideceksiniz... Ama yukarıda verdiğim bağlantıdaki dilekçeyi de mutlaka yanınıza alın ve numuneye başvururken sevk kağıdına ekleyin

bizde öyle diyoruz kardeş illa çıkıp sokak ortasında eylemmi yapalım en sonunda yine olumsuz verirse bu heyet kurul başkanı canıma tak etti diyip intihar edip sebebim bu adamdır mı yazalım yani... o kadar canımıza tak ediyor..

Üst extremitenin dışında extremite noksanlığı (doğuştan veya sonradan) halinde Ortopedi ve/veya Fizk tedavi ve rehabilitasyon uzmanının raporu uyarınca H Sınıfı Sürücü Belgesi verilir. Üst extremitenin tek taraflı noksanlığında da Ortopedi uzmanının kanaatiyle, H Sınıfı Sürücü Belgesi verilebilir

bu kanun böyle olduğu sürece hiç bi şey yapamıyoruz bunun değişmesi gerek bunun için bi şeyler yapılabilirmi? sonuçta kanaate kalmaz bu iş

h sınıfı ehliyet raporu

ferhat ben de aynı dertten muzdaribim.sol kolum felçli.ben de ehliyetimi tam alacakken trafikten sorun çıktı ve mersin devlet hastanesine heyete girmem için yönlendirdiler.ordan da hakem hastane olan ankara numuneye sevk edildim.trafiğin gönderdiği yazı şuan numunede.istediğiniz zaman gelip heyete girebilirsiniz dediler.oturan boğa bize yardımcı olurmusun.bu işin oluru nedir.çok zor durumdayız.

ferhat bu arada ankara numuneden raporu alabildinmi.cevabını bekliyorum..

Prosedürü bilmiyorum bir arkadaşımız sol kol omuz hizasından yok özel bir polikinlikten özel tertibatlı ehliyet raporu alıyor ve ehliyeti çıkıyor bu ehliyeti 1,5 yıl kullandıktan sonra ehliyetine otomatik vites araç kullanabilir yazısı ekletmek istiyor ve yine aynı özel polikinliğe gidiyor ve yeni bir rapor alıp ehliyetindeki ibareyi değiştiriyor. trafikte ise yine sol kolu dirsekten ampute bir sürücü gördüm ışıkta ehliyetini sordum gösterdi o nasıl almış bilmiyorum

benim sol tarafım felçli bugün heyete girdim 20 gün sonra gel raporunu al dediler gönderdiler bakalım nasıl sonuçlanacak ??

Alınıyor arkadaşlar, ben de (sol kol ampute) aldım. Ankara Hastanesi'ni öneririm. [SIZE=2]Sağlık Bakanlığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ulucanlar / ANKARA [/SIZE]

benim de sol kolum felçli.ben de mersinden ankaraya sevk edildim.trafik raporu yeterli görmediği için rapor istedi tekrar.bi hafta on gün sonra heyete gircem ankara numune hastanesinde.hastane seçmem gibi bi lüksüm yok.çünkü il sağlık müdürlüğü yönlendiriyor.sol kolundan rahatsızlığı olup rapor alan arkadaşlar lütfen benle irtibata geçsin.özellikle ankara numuneden alan arkadaşlar varsa lütfen yazsın..

coolhead sen ankara numuneden mi aldın raporu..

coolhead bana raporun fotokopisini burdan yollarmısın.yada özel mesajdan msn adresimi verim oraya gönder arkadaşım.

Üst Alt