Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kol el kısalığı ile askerlik durumum ne olur?

Vedat.K

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bundan 10 yıl önce kadar apartman poşlugundan düşüp sol bileğimi kırdım bu kırık 8 defa müdahale gördü iyileşti ama sağ kol ile oranla pek gelişmedi hem kısalık meyda geldi hemde meslegim gereği biraz kolumu çalıştırınca agrılar ve kasılmalar meydane gelmekte. Bu arada mesleğim kasap en son el bilek cerahi doktoruna başvurdum amelyat olmamı söyledi radıus kemiğinde 2,5 santim kısalık ve iki buyuk kist meydana gelmiş sorum şu askere gideceğim spor yapamam ameliyat olmam lazımmış NE YAPABİLİRİM SAYGILAR

üstadım bu sorunun cevabını sana burda kimse net veremez ama size tavsiyem şudur elinizde ki tüm raporlarınız artık elinizde ne varsa askerlik şubesine başvurun ilgili konutanlara bu raporlarınızı gösterin onlar sizi ya askeri hastaneye sevk edecekler ya da X bir devlet hastanesine sevk edecekler ve %99 olarak söylüyorum yüzdesel bir raporuza %30 veya %40 oran vereceklerdir

benim kişisel kanaatim çürük yönünde %80,90 almanız askeri hastaneler kol,göz,bacak konusunda hassastır ve risk alamazlar bunu neye göre söyledim benim de sol kolumda doğum sonrası kısmi felç oldu ve askere almadılar dönemin en üst rütbeli doktorlarıyla konuşmalarımda tsk politikasından ötürü uzuv eksikliği felç görme vsvs X uzuv kaybından ötürü askerliğe elverişsiz raporu vermektedir demişti.

Bu süreçte korkmayın sakın eskisi gibi değil sistem şimdi çok rahat ve kolay sonuç alırsınız gibi geliyor bana

İnşallah üstadım bakalım bu hafta baltalimanı hastahanesi gidecem hayırlı bir sonuç alırım umarım

Üst Alt