Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kol kısıtlılığı sebebiyle ehliyet alamıyorum!?

Engin09

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle hayırlı sağlıklı günlerarkadaşlar 1 sene önce kaza yaptım sinirler koptu ve sol kolum felç kaldı,a2bd olan ehliyetimi h sınıfı ehliyete çevirmek istedim Aydın’da İl sağlık müdürlüğünde kuruldan sürücü olamaz belgesi verdiler daha sonra itiraz ettim Denizli’ye sevkettiler Denizli’dekikomisyon da sürücü olamaz belgesi verdi fakat sol kol Brakial pleksus yaralanması yani sinir kopması olan arkadaşlar istanbuldan veya başka kurullardan almışlar ehliyet bnm 2 sene boyunca bir daha itiraz hakkım olmadığını söylediler araba bnm elim ayağım oluyor her işimi onla görüyorum lütfen bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olsun

Engin09

Allah belalarını versin onların! Bir kolun tümden yokluğunda araç kullanımına izin vermeyen doktorlara ve heyete başka hiç bir şey denemez! Sağlık Bakanlığı'nın AB uyumu için yayınladığı sürücü kısıtlama kodları neymiş o zaman? Bir parmakla araç kullanımına dair kod olan tablo varken nasıl olur da bir kol kısıtlılığında sürücü olmaya izin vermez! Pis herifler!

Önerim, kamu denetçiliği kurumuna bahsettiği kodları da anımsatan bir dilekçe yazmanız ve ehliyet verilmesinin önündeki pisliklerin kaldırılmasını istemenizdir.

Hakan bir el atar umarım? hozgul

Engin09

İtiraz dilekçenizi ve size verilen resmi yanıtları aynen (kimlik bilgilerinizi gizleyerek) paylaşabilir misiniz?

hozgul

Mesajınızı yeni görüyorum kusura bakmayın itiraz dilekçesini orda bıraktım zaten bana verilen ilk Aydın'da ki sürücü olamaz yazısında 1 yıl sonra kontrol diyordu itiraz ettikten sonra ki Denizli'de ki raporda direk sürücü olamaz yazdıkları için Aydındakiler 1 sene sonra girme hakkınıda kaybettin diyorlar anca 2 sene sonra girebileceğimi söylediler bununla ilgili bi itiraz hakkımın olmadığını söylediler

Üst Alt