Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kol kısıtlılığında otomatik vitesin özel tertibat kabul edilmesi?

Batucubey

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba,

%90 ın altında engelli olup ötv den muaf olma konusunda sol koldaki engeller ile ilgili "OTOMATİK VİTESLİ ARAÇ ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KABUL EDİLİR" gibi bir durum var mıdır?

Sol kolumdan %15 ortopedik engelli olup otomatik vitesli bir aracı ötv den muaf olarak alabilir miyim?

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Yönetmelikte böyle bir ibare mevcuttu önceden ama şimdi ulaşamıyorum. Olası bir olumsuz sonuçta herhangi bir itiraz hakkım var mı? Emsal gösterilerek sonucu olumlu hale dönüştürmem mümkün müdür?

Benim sol kolumdan rahatsızlığım var ve aynen bu şekilde 2015 yılı Aralık ayında tertibatsız otomatik vites aracı ÖTV indirimli aldım.

Kısıtlılıgınız normal vitesli araç kullanmaya engelse ÖTv indirimli araç alabilirsiniz.Mesela benim de eşimin yüzde 15 sol el kısıtlılığı vardı kurul normal sürücü olur degerlendirmesinde bulundu alamadık yani.Kısıtlılığınızın oranından ziyade ne olduğu önemli.

Üst Alt