[SIZE=2]Faruk kardeşim. Yukarıdaki mesajımda bahsettiğim arkadaşım ile az önce telefonda konuşup hem hal hatır sordum ve ehliyet işini halledip halledemediğini öğrenmek istedim.
Ben yanlış hatırlıyormuşum. Arkadaşım elektriğe sağ tarafından yakalanmış yani sağ eli omzundan yok, sert plastikten bir protez kullanıyor. Bir de sağ ayağının parmak kısmı yok, topuk ve biraz fazlası var. Ehliyetini 4 yıl önce yenilemiş. Ama zorluk çıkardılar diyor. Aracı otomatik vites, sol ayak sağlam olduğu için gaz/fren pedallarında bir oynama yapılmış, sağ taraftaki silecek kolu için sol tarafa kol yapılmış. Başka da bir tadilat yokmuş aracında.
Ben İstanbul.daki sakatlar derneğine gittiğimde orada Halis Sayar diye birisi ile tanışmıştım. Bu kişiyi aracına özel tertibat yaptırmak isteyenler İstanbul.da mukim sakatlar tanırlar. Kendisi özel tertibat işi ile uğraşıyor. Arkadaşın aracında da Halis Beyin oğlu İsmail Sayar vasıtası ile ufak tefek tadilatlar yapılmış ve İsmail Sayar bu konuda kendisine çok yardımcı olmuş. ++Halis Bey ile oğlunu tanır mısın?++ diye sorarsan ben kendilerini tanımam, ticari ahlakları nasıldır bilmem, kazıkçı mıdırlar yoksa değil midirler bilmem.
Durum bu.
Selametle.[/SIZE]