Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kol ve psikiyatriden verilen oranlarla emekli olamıyorum..?

guardiyan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm benimde solkol % 45 ve piskiyatridende % 30 raporum var yani bunların ikisini birleştiriyorlarmı diyosun. ben sgkadan babamın emekli maaşını almak için müracat ettim ama olmadı % 60 barajını geçmediniz diyorlar yani demek istediğim rahatsızlıkları birleştirmiyorlar.ben öyle anladım daha detaylı bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Erken yaşlılık emekliğine başvurabilirsiniz. Bu oranlar birleştirilir o zaman, % 62 oranında rapor olur elinizde.. Vergi indirimi hakkını da alabilirseniz emekli olabilirsiniz.. Malulen emeklilik çok sıkıntı çıkaran bir mesele, çok da anlamıyorum bu emeklilik konularından ama en güzeli erken emekli olmak, okuduklarımı yanlış anlamıyorsam tabii..:) Bu emeklilik işlerine basmadı gitti benim kafam da..:)

Daha detaylı bilgi verilecektir size..

Ek Bilgi: Malulen emeklilik nedir, vergi indirimi hakkı alarak erken emekli olmak nedir?

Üst Alt