Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol koldan engelliyim. 1 yıl süreli raporumla H sınıfı ehliyet alabilir miyim?

J..Ö.A.K

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Mrb. Arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum bir sorum olacak yüzde 49 engelli raporum var sol kolumda sinir lezyonu var oran 15 ve solunum yetmezliği oran 40 ve sinir lezyonlarında bekleme süresi en az 1 yıl oldugundan raporum 1 yıllık ve daha bitmedi bittikten sonra ya da bitmeden ben h sınıfı ehliyet alabilir miyim avantajdan yararlanabilir miyim sol kola vermiyolarmış diye duyuyorum ama ben direksyonu sol kolumla ceviremiyorum saygılar...

ÖTV indiriminden yararlanamazsınız. Raporunuzda "H sınıfı ehliyet alır, otomatik vites araç kullanabilir" ibareleri varsa H sınıfı ehliyet alabilirsiniz.. Rapor süreniz dolmadan 1 ay önce yeni rapor alıp emniyete vermeniz gerekiyor..

iyi de kardeşim. o da onu soruyor zaten. rapor veriyorlar mı diyor. sol kolu çalışmayana hastanelerde sürücü olur raporu şuan ki mevzuata göre veriliyor mu.bu sorunun cevabını bilen varsa lütfen cevap yazar mı acaba. 2 sene öncesinde çıkıyordu ama benim bildiğim şuan verilmiyo

ötv ve mtv veden yararlanabilir miyim ?

Abi mrb.ben sol koldan engelliyim h sınıfı ehliyeti alır raporu aldım ve bunun yanındada özel donanımlı araç kullanır raporu aldım %42(sağ elden kumandalı otomatik fitesli özel tertibatlı araç kullanır ) yazıyor acaba ben ötv ve mtv den yararlanabilir miyim ?

Kürşat, sol elinden sakatlığı olup araç alımında vergi avantajından yararlandırılan hiç kimseyi bilmiyorum. Sen istersen şansını dene... Vites kullnımını sol ayağa taşıyan bir özel donanımla vergi avantajından yararlanabilirsin belki.

Üst Alt