Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol koldan sakatlığım var. Yurt içinden araç alırsam MTV öder miyim?

ferhat0038

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhabalar sol koldan özürlüyüm yurt içinden arç aldım proje felan yaptırdım tertibeat direksiyona topuz ve sinyal kolunu sağ tarafa aparatla bi çubuk var. 7 ay kadar olacak am şimdi mtv borcu görünüyor sol koldan özürlü olup mtv den yararlanan varmı? benle alan aynı sol kol arkadaşlarda mtv den yaralananlar var vergi dairesi tertibat yok olmaz diye bi garip iş yardımcı olacak varmı ne yapabiliriz bir çok eminim sol kol olup mtv ödemeyen var şimdiden teşekkürler.

sinyal-silecek kolu ya da kontak anahtarının yer değiştirmesi "hareket ettirici özel donanım" sınıfına girmediği için sol kolundan sakatlığı olanlar ötv-mtv istisnasından yararlanamazlar.

peki yararlananlar nasıl yararlanıyor çok yararlanan var ama millet yararlanıp korkuyor söylemeye demekki tanıdığım iki kişi var aynı prosödürde yararlanıan ve bendende sonra aldılar arabayı ne alaka anlamıyom nasıl bi prosödürdür anlamıyorum.

Bilemiyorum, mevzuat da uygulama da bu şekilde... Aksi uygulama fark edilirse, ceza uygulanır

Üst Alt