Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolu olmayan ve daha önceden H grubu ehliyeti olanların sürücü belgesi..?

harunbayx

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar.

okuduğum bir çok ve karışık konudan dolayı iyice kafam karıştı. bu konuda benim gibi olan ve ehliyetini yenilemiş veya yenileyememiş arkadaşlar bilgi verebilir mi?

benim sol kolum omuzdan yok ve H ehliyetim var.
okuduğum bir çok yerde sol kolu benim gibi olmayan arkadaşların ehliyetlerinin iptal edildiğini veya ÖTV indirimi alamadıklarını.

benim gibi olupta yeni ehliyetini almış veya ÖTV indirimi almış olan arkadaşlarımız var mı?

korkuyorum hastaneye gidip rapar almaya. ehliyetiminde süresi yıl sonunda bitecek.

hangi ilden rapar almışlar bende o ilden ve hastaneden alacağım. gerginim

yardımınızı rica ederim.

Ben de sol el bilek seviyesinden engelliyim, sol elim yok.
ötv den geçtim ehliyet konusunda o kadar endişeliyim ki ben de.
son dakikaya kadar bekleyeceğim. Bu sitede bile, bu durumda olan çok kişi var. Ehliyet almada sorun olsa bile hukuki yollarla kazanacağımızı düşünüyorum. Emsal kararlar var çünkü.

merhaba,

benim H ehliyetim var. şimdi yenilemem gerekiyor. ne gibi zorluk çıkartıyorlar onu öğrenmek istiyorum. veya hangi il ve hastaneden bu raporu almış öğrenmek ve oradan almak istiyorum. duvara toslayıp mahkemelerde uğraşmak istemiyorum işin açıkçası.

Harunbayx arkadaşım benimde senin gibi sol kol omuzdan ampute.Bende işlemlere başlamaktan korkuyorum.Düşüncem Kasım ortasına veya Aralık başına kadar beklemek.Gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim.Allah yardımcımız olsun.

Üst Alt