Arkadaşlar benim de sol kol omuzdan ampute ve 7 sene önce "Direksiyondan topuzlu otomatik vitesli araç kullanır " şeklindeki raporuma istinaden ehliyet alarak 2014 yılından beri araç kullanıyorum. Çok şükür en küçük bir kaza bile yapmadım. Ancak 2022 yılına kadar benimde ehliyetimi değiştirmem gerekecek. Özellikle Denizli' deki arkadaşların rapor alma konusundaki durumlarını okuyunca hem onların açısından üzüldüm hemde kendi açımdan endişe etmeye başladım.Bende rapor almak için müracaat ettiğimde eski raporumun artı bir faydası olur mu ?
Ayrıca X ilindeki doktor olmaz derken Y ilindeki doktorun aynı kişiye olur demesi ne büyük bir saçmalık. Bu yönetmeliği hazırlayan Ankara' daki beyler niye bizleri Devlet hastanesindeki doktorların insafına bırakıyorlar. Ankara daki Her türlü hastalığın uzmanlarına baş vurarak hazırladıkları genelgeye net bir şekilde şu durumda olanlar ehliyet alır ; şu durumda olanlar alamaz diyerek belirtseler tüm Türkiye' de bir yeknesaklık sağlansa daha iyi olmaz mı ?
Ayrıca X ilindeki doktor olmaz derken Y ilindeki doktorun aynı kişiye olur demesi ne büyük bir saçmalık. Bu yönetmeliği hazırlayan Ankara' daki beyler niye bizleri Devlet hastanesindeki doktorların insafına bırakıyorlar. Ankara daki Her türlü hastalığın uzmanlarına baş vurarak hazırladıkları genelgeye net bir şekilde şu durumda olanlar ehliyet alır ; şu durumda olanlar alamaz diyerek belirtseler tüm Türkiye' de bir yeknesaklık sağlansa daha iyi olmaz mı ?