Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolum omuzdan ampute. Nasıl bir protez yaptırabilirim?

DİLBESTE

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
sol kolum 7 yaşımda omuzdan ampute; çok az bir güdük var myo elektronik protez yaptırmak istedim ssk tek kolu karşılamıyor dediler.memurum nasıl bir protez yaptırabilirim,nasıl bir yol izlemeliyim ve hangi hastane ve kuruma başvurmalıyım,bilgisi olan arkadaşlar yönlendirirse memnun olurum,şimdiden tşkler...

merhaba dilbeste öncelikle geçmiş olsun inş sana yardımcı olmaya çalışıcam ..

üniversite hastanesinden çıkacak olan raporla rapora yazılan ibarelerle ssk ' dan myo elektronik kol protezi alabilirsiniz

Merhaba dilbeste kardeşim bende 6 yaşında sağ kolumu dirsek altından kaybettim. Bana sorarsan myo elk. Protezi boşver derim. çünkü ağırlığı fazla ben normal protez kullanıyorum ve memnunum zaten kullandığım protez de hareketli myo protezide inceledim hiç bir fark yok aynı ama myo protezin dezavantajlarını sayayım sana

1- protezi suya temas ettirken çok dikkatli olmalısın
2- diğer protezden daha ağır
3- pili bitme sıkıntısı var

yani kardeşim ben kendi görüşümü yazdım tabi karar senin

Protezle ilgili bilgi almak ve nasıl yol izleyeceğini öğrenmek için protezle uğraşan ortopedi dükkanlarına uğraman yeterli

geçmiş olsun

tşk ederim cem bey sizi arıyacağım

yasin bey çok tşkler ilginiz için tavsiyelerinizi dikkate alıcam

umarım yardımcı olabiliriz dilbeste hanım saygılar...

Üst Alt