Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolumda hareket kısıtlılığı var. Askerlikten muaf olur muyum?

bedofroses

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
sol kolum geçirmiş olduğum trafik kazasından sonra dirsekten itibaren vucuttan 10cm ayrılabiliryor askerlikte bir sorun olmaz inş .Karşılaşan arkadaşlar varsa görüşlerini rica edebilirmiyim.

Bence büyük olasılıkla muaf olursunuz. Zira bugüne dek bedensel hareket kısıtlılığı olup askerlik yapan hiç kimseyi bilmiyorum..?

benim kolum dada %57 hareket kısıtlılıgı vardı ve askerlik ten muaf tutuldum kardeşim

Muaf olursun merak etme en yakın askerlik şubesine git asker hastanesine sevkini iste giderken 15 adet resim götür, kimlik fotokopisi götür, mezuniyetini gösterir belgenin fotokopisini götür varsa sakatlığına dair raporlarını götür

Arkadaşlar Bugün Heyete Girdim Barışta Askerlik Yapamaz Diye Rapor Verdiler :((

beimde sağ kolumda hareket kısıtlılığı vardı. 3 haftalık uğraşın sonunda barısta askerliğe elverişli değildir diye muaf edildim. sende büyük ihtimal muaf olursun

Üst Alt