Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolumda hareket kısıtlılığı var. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

tornavo

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
benim sol kolumda dirsek dağılmasından dolayı 13 yaşımdan beri açılıp kapanmama sorunu kışları daha çok olmak üzere omzumdan aşağı ağrıoluyo bu kazadan dolayı bileğimde dönmüyor ondada hareket kısıtlı var sağ kolumdan daha zayıf hem görünüm hem güç olarak heyete daha girmedim acabatahminen yüzde kaç rapor verirler oturan boğa cevap yazarmısın

bunda utanılacak bir şey yok arkadaşım.tam teşekküllü bir hastanede heyete gir rahatsızlığının karşılığı neyse onu verirler.%40 ı geçersen hakların var geçemezsen hiç bir hakkın yok.buradakilerin sana verecekleri cevaplar varsayımdır. en doğrusunu heyete gir ve öğren.hiç bir kaybın olmaz

teşekkürler arkadaşım saol görüşün için

tornova burdakıler dotor degılkı senın durumunu soylesınler sen hastalıgını tam manasıyla yazarsan sana verılecek sakatlık derıcesıne soyleyebılırler kesın kararıda saglık kurulu bılır

ya hastalım sol kolum sakat dirsegim dağıldı 13 yaşımdan beri sakatım fulya hanım kolum tam açılıp kapanmıyo elim dönmüyo hem kolumu hem bileğim sakat ağrımda oluyo herşeyimi sağ kolumla yapıyorum ben tahmini yüzde kaç verirler diye benim gibi olan arkadaş varsa belki yardımcı olur dedim ben heyete girerken ne gerekli yardımcı olmak isteyen tel arasın 0535 291 25 60 yardımcı olabilen cevap yazan olursa sevinirim

tornova burda telını orta yere verme ve her hastane farklı bır uygulama yapıyor sen baglı oldugun devlet hastanlerının bırıne gıt orda halkla ılıskıler bolumlerı danısmalar vardır sana yonlendırırler dekı ben sakatlık raporu cıkartmak ıstıyorum de yol gosterecekler sen sıkayaetıne bıze demen bısey ıfade etmez senın kararını saglık kurulu verıcek

Oranın tespiti için aşağıdaki tablolar mı kullanılacak bilmiyorum ama, sakatlık oranı cetveli'nde şunlar var:

ust_periferi_2.10_2.11.png

ust_periferi_2.12_2.13.png

ust_periferi_2.14.png

Üst Alt