Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolumdaki hareket kısıtlılığı için hangi oranda rapor alabilirim?

bedofroses

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Mrhlar

sol kolum geçirmiş olduğum trafik kazasından sonra dirsekten itibaren vucuttan 10 cm ayrılabiliryor
Bana Askeri Hastaneden Sol Kolumdaki Hareket Kısıtlılığı nedeniyle Muaf Raporu verildi.
Şimdi Devlet Hastanesinden Engelli Raporu Alabilirmiyim.

İlginiz İçin Şimdiden Teşekkürler.

kardes ben 4 gundur su dedın seyı almak ıcın surunuyorum hemde askerı hastaneden normalde kolay olan seyı ınsanın burnundan getırıyorlar ve hala cıkaramadım salıya kadar devam edecekler askerlıkten muhaf kagıdı askerı hasteneden cıkarılacak:)) tam benım ugrastım ıse yazdım cok pısmanm suan :)

Askeri hastaneden "MUAF" Raporunu aldım ben. Devlet hastanesinden almam için neler yapmam gerekir.Devlet hastanesinden ku engelimin oranını belirtir raporu alabilirmiyim.

Mrh Ekte Bir Doktor Raporu Var Heyete Gireceğim Rapor Oranım Ne Olur

Merhabaler Arkadaşlar Bugün Ortopedi Doktoruna Muayene Oldum Ve Ekteki Formu Doldurdu Ve Oranları Yazdı Ve En Sonundada %17 Engel Oranım Bumudur ??? Daha Heyete Girmedim Ama.
258copy.jpg

Evet, yüzde yazdığına göre o oran toplam işgücü kaybı oranıdır.

Ekteki Sağlık Raporum Hakkında

Mrhlar ekte birtane kurul raporum var bu rapor doğrumudur. Çünkü askeriyeden çürük raporu verdi ama arkadaşlar bu orana vermesler dediler. Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını da alabilirsem İlginiz İçin Şimdiden Teşekkürler.

36440999.jpg

Neden doğru olmasın ki. Doğrudur tabii.

Üst Alt