Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolumdan engelliyim. Askerlikle ilgili ne yapacağımı bilemedim!?

Alsnylmz

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Üniversiteyi bitirdim YSK seçim müdürlüğü sınavına girdim kazandım mülakata kaldım askerliği tecil ettireyim dedim aile hekimi hastaneye ortopediye sevk etti hastane aile hekimine geri git seni nüroloji ve fizik tedaviye sevk etsin dedi aile hekimine geri gittim

ben tekrar sevk yapamıyorum sen hastaneye git benim bilgim yok bu konuda dedi askerlik şubesi biraz uzak telefonla arayım ona göre hareket edeyim dedim telefonları açmıyorlar. Mülakata gireceğim benle beraber mülakata girecek arkadaşlar bir günde tecil işlemlerini halletti ben halledemedim şimdi kafamda deli sorular mulakat için form dolduruyorum askerlik olan kisima tecil yazsam tecil değil muaf yazsam muaf değil süreci de bilmiyorum

salı günü bi askerlik şubesine gideyim inşallah islerim bir an önce hallolur ama korkuyorum emegimle kazandığım şeyin böyle şeyler yüzünden kaybolmasına inşallah bir engel olmaz bana bu durum

Üst Alt