Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolumdan özürlüyüm. Vergi muafiyetli araç alabilir miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ertanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ertanx

Üye
Arkadaşlar sol kolumdan doğuştan engelliyim ve sol kolumu yok denecek kadar az kullanıyorum hareket ettiremediğimden dolayı. H sınıfı ehliyetim var.
Merak ettiğim mevzu şu: ÖTV den muaf olabilmem için nasıl bir rapor ve rapor ibaresi olması gerekmektedir?
Zira otomobil kullanım esnasında sol tarafta bulunan kol ve düğmeleri kullanamıyorum, mecburen otomatik vites olacak.
Bu durumda ötv den muaf olabilir miyim?

H sınıfı ehliyeti aldım ve şimdi nasip olursa otomobil almayı düşünüyorum.

Tek yapman gereken ozel donanımlı otomobıl kullanabılır dıye bır rapor almak ve o raporla yetkılı bayı ye basvurman bayı gereken herseyı halledecektır

Sanırım yine bu forumda "özel araç içi hareket ettici tertibat" olmazsa ötv den yararlanılamaz diye bir cümle okumuştum. özel donanımlı araç kullanabilir raporu yeterli olacak değil mi?

Arkadaşlar bilgilendirmeler için çok teşekkür ediyorum... Son bir sorum olacak 2.elde bir indirim oluyor mu bizler için?

2. elde ındırım yok yanlız yıllık vergıde vergı sıfır parkta kolaylık daha ıyısı samda kayısı engellı plakalı aracım olsun hakkaten bır cok yerde kralım ama lanet olsun ıcımdekı spor araba meRAKINA

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri