Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolumu omuz altından kaybettim. Belediyeye tazminat hakkım var mı?

kenanyıldırım

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar cenazemiz için istanbuldan belediyenin tahsisi ettiği bir araçla sivasa giderken kaza geçirdik kaza sonucu sol kolumu omuz altından kaybettim.asgari ücretle özel bir şirkette temizlik görevlisiydim. belediyeye tazminat hakkım varmı varsa nekadar alabilirim yardımcı olursanız sevinirim

başınız sağolsun, sizede geçmiş olsun
tabiiki tazminat hakkınız mevcuttur.öncelikle tedaviniz bittimi?
tedaviniz bittiyse anladığım kadarıyla sol kolunuzu kaybetmişsiniz, vücudunuzda kaza nedeniyle başka hasar varmıydı. tedaviniz bittiyse uzuv kaybı olduğu için rapor almanız için 1 yıl beklemenize gerek yok.hemen tam teşekküllü bir devlet hastanesine giderek durum tesbit raporu alın.bu raporla birlikte kaza yaptığınız aracın trafik sigortasına müracat ediniz.tazminatınız hesaplanıp size ödenecektir.
bundan ayrı olarak kaza yaptığınız aracın ruhsat sahibine ve şoförede maddi ve manevi tazminat davası açabilirsin.
http://www.engelliler.biz/forum/tra...8376-trafik-sigortasindan-tazminat-almak.html

Üst Alt