Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolumun dirsekten altı yok. Atletizm veya yüzme ile ilgilenmek istiyorum..?

burak12345

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba öncelikle 17 yaşındayım sol kolum dirsketen altı yok doğuştan atletizm veya yüzme ile ilgilenmek istiyorum istanbulda oturuyorum bilgi verebilecek varmı acaba=??

kolunun olup olmamasını umursama ve bir kulübe gidip atlet olmak için başvuru yap. Fenerbahçe spor kulübü bu konuda baya iyidir.

Örnek: ki bacağı diz altı ampute olan Oscar Pistorius Olimpiyatlarda 400 m elemlerinde 2. olarak yarı finale katılmaya hak kazandı

engelliler ve spor

arkadaşlar engeliniz ne olursa olsun muhakkak yapabileceğiniz bir spor dalı vardır tabi bu engel durumuna göre değişecektir örnek verecek olursak bir bacağı olmayanbir kişi futbol oynayabilir bir kolu olmayan sa kaleci olur 2 bacakta yoksa basketbol oynayabilir veya omurilik felci yada kas erimesi olan biri de basket oynayabilir bunlar sadece kısa örnekler ama bunları çoğaltabiliriz yüzme tenis masa tenisi koşu atıcılık okçuluk vs peki neredemi yapacaksınız bu sporları işte bu biraz karışık yani her ilde var bu tip sosyal tesisler fakat bulmak ve kabullendirmek lazım kendini bu spor kulübüne...

Üst Alt