Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kulağım duymuyor. Askerlik Polislik durumu ne olur?

madnes53

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar...sol kulağımda işitme kaybı vardı.2 3 sene evvel doktora gitmiştim.sinirleri ölmüş demişti kulağının..peki asker veya polis olmamda sıkıntı çıkaracakmı..veya zor bela asker oldum diyelim.bana rütbe verirlermi ?.uzman Vb.

kardeş işitme engelliyim askerlikte kulak önemli ses önemli benim orta derecede vardı diye almadılar zamanla ilerliyor işitme kaybı bence polis yada asker olman zor. benim görüşüm umarım engel değildir.

ben yapmak istiyorum..sağ kulağımla yeterince duyuyorum.engel olmuyor bana..vede korkuyorum başvurmaya filan, almazlar diye..bakalım hayırlısı : )

madnes53

Bir kulak tümden işitmez halde ise, zor. Ama bir kulak duyarken diğerinde de az duyma varsa, o zaman sorun olmaz.

Hocam ben askerlikten muaf oldum sol kulağım iyi sağ için cihaz kullanıyorum özel harekat polisi olmama engel olur mu ? sensorinöral bilateral tanısı konulmuştu

beyazgeceler

Özel harekat için özel bir bilgim yok, ama bir kulağın duyması tamsa, diğer kulak işitme cihazı ile az da olsa duyuyorsa, bir sorun olmamalı...

Üst Alt