Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kulağım hiç duymuyor. Askere gitmek istiyorum...?

kenhaggy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar öncelikle ben 2 yaşında 2.5 metre yükseklikten düştükten ölümden dönmüşüm boynum sabit durmuyomuş vs.vs. Fakat o zamanlar da anlayamadıkları sol kulagımın da o düşüşte hasar alması. yıllar geçtikçe sol kulagımın duymadıgını farkettim. Hastaneye gittigimde baya incelediler cihazlarda test vs. oldum doktor kulagım iç kısmında hasar oldugunu ameliyat edilemeyecegini söyledi. yani sol kulak hiç duymuyor, fakat sag kulagım tamamen duyuyor. belki de normalden daha iyi duyuyor.

Yüzyüze konuşsak anlamazsınız yüksek ihtimal Benım sıkıntım Askere gitmek istiyorum hatta orda kalmak istiyorum. 2 yıllık üni bitirdim. Vücudum baya iyi 183 cm + 75 kilo 6-7 aydır fitness ile ugraşıyorum sürekli sınırlarımı zorluyorum. Gözlerimde gayet iyi görüyor uzakları vs. Askere gıtmeden önce muayenede falan sol kulagımın duymadıgı anlaşılır mı. Komando vs. olmak istiyorum. askere gerçekten gitmek istiyorum yardımlarınızı beklıyorum.

kenhaggy

Söylemezsen, sıradan askerlik kontrolünde fark edilmez. Ama profesyonel olarak askerlik mesleğini seçmene izin verilmez; oradaki kontroller daha detaylı olacağı için fark edilir.

Üst Alt