Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kulağımda 57 db, sağ kulağımda 55db işitme kaybı var. Cihaz önerir misiniz?

ThePaşa

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sol kulağımda 57 db, sağ kulağımda 55db işitme kaybı var.

İdis ve maxtone firmalarına cihaz denemeye gittim.

İdisten oticon ria modelini önerdiler.Çift kulak için 4000 Tl fiyat verdiler. Cihazı denedim çok hafif ve performansı çok iyiydi cihazdan memnun kaldım.

Maxtone da beltone nin bir modelini önerdiler.O cihazı denediğimde kulağım tıkanır şekilde ve çok ağırlık hissettim kulağımda. Pek memnun kalmadım.

Başka firmalarada bakmak istiyorum.Bakırköy incirli civarında önerebileceğiniz firmalar var mı?
Oticon ria modeli nasıldır tavsiye edermisiniz?

Bakırköy'den İDO'ya binin (Yolda bi de çay için). Kadıköy Duysel'i bulun, "Cihaz denemek istiyorum" deyin. İstediğiniz kadar deneyin. Dönüşte yine İDO'ya binin. Bu sefer benim için bi çay için...

Mehmet Akşit

Hocam Kadıköy bana uzak kalıyor.Bir de bunun eğer cihazı oradan alırsam kontrolleri falan da var.Ulaşım sıkıntı.Başka önerebileceğiniz bir yer var mı?Oticon ria modeli nasıldır?

kardeşim, diğer bir konuya da benzerini yazdım belki orayı okumazsın diye burayada yazayım, benim işitmem sizinki ile aynı seviyede gibi ama sizinkinin frekans dağılımı nedir bilemiyorum. benimki kalınlarda 30 civarıda başlıyor ve incelerde 90-100 e kadar devam ediyor. 10 gün önce siemens nitro mi3 cic cihaz sipariş verdim bir kaç gün içinde gelecek o zaman cihazın performası ile ilgili olarak sana bilgi verebilirim. Eğer benim ki gibi ince seslerde problem var ise ve cic model düşünüyorsan zaten çok fazla cihaz seçeneğin kalmıyor.

Thepasa sectiginiz ria bence sizin isitme kaybiniza cok iyi.
gonul rahatligiyla idis subelerine gidebilirsiniz. cunku idis tecrubeli, bilgili odyometritler calistiriyor gordugum kadariyle.

6-7 tane firma gezdim.Önerdikleri cihazları denedim.Ben,fiyat,ilgilenmeleri ve performans olarak en çok idisten memnun kaldım.Bugün idise gidip oticon ria modelini satın aldım.4500 fiyat vermişlerdi.Pazarlıkla 3900 e aldım.1320 tl yi devlet karşılıyor.Bir de fiyatı 60 tl olan bir kutu pil verdiler.2 cihaz bana 2520 tl ye gelmiş oldu.Cihazı 2 saattir kullanıyorum şu an çok memnunum.

ThePaşa

işitme kayıplarımız birebir aynı ama ben cihaz kullanmıyorum. böyle idare edebiliyorum. kullanırsamda ııc kullanırım. ııc denediniz mi hiç

Üst Alt