Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kulağımda total işitme kaybı var. Hangi oranda rapor alırım?

elFrk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
askeriyeden sol kulakta total işitme kaybı raporu aldım. askerliğe elverişli deildir raporuyla evime döndüm.
abr testinde 100 db de cevap alınamadı cıktı şimdi ne yapmalıyım?
yardımlarınız icin simdiden tesekkürler :)

arkadaşım bi hastaneden işitme testi yaptıracaksın test sonucu 500 hz 100 hz 2000 hz 4000 hz deki degerlei buraya yazacaksın ona göre cevap verile bilir şu anda söyledigin rakamla bişi anlaşılmaz egerkin tek kulagın saglamsa %10 bile alamazsın sol kulagada bir işitme cihazı verirler anladınmı

slm

curuk raporu verdıler ama bunun ıcın bır tedavı mumkunmu dedım mumkun dııl senın kulagın yanı sol olanı hıc dumuyor ve bunun bır cozumu yokk dedıler

bunu bır kışı onaylamadı 17 kışı onayladı ondan sonra verdıler kolaymı askerden curuk raporu almak hemen

sağ hy(12db).sol hy(118+db)sol ipsilatera l ve sağ kontralateralrefleksler alınamadısol kontrlateral alındıve sag +0++ alındı klik abr.de solda 100 db de cevap alınamadı

Üst Alt