Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kulak 60 db, sağ kulak 58 db. %35 rapor verilmesi normal mi?

sikofild

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar doğuştan her 2 kulakta işitme kaybım var askerliği 7 aylıkken gata'dan elverişli değil raporu aldım bugüne kadar hep sağlammışım gibi çaktırmadan çalıştım ama son 3 yıldır gürültülü ortamda çalıştığım için işitmem arttı bugün hastaneye gittim rapor alabilmek için sol kulak 60 db sağ kulak 58 db çıktı doktorum hesapladı ve 5 çıktı başka bir rahatsızlığın yoksa 5 ile alamassın raporu dedi ya arkadaşlar nasıl bir adalet bu ya ben hem sağlamım ama işe girmeye kalkayım işitme sorunum var ne yapıcam ben yardım edin bu konudan anlayan arkadaşlar.

Devlet hastanesine başvurup çalışamaz raporu alırsan bu sorunun üstesinden gelebileceğini düşünüyorum,bildiğim kadarıyla çalışamaz raporunu alanlar elektrik su faturasının yarısını ödüyorlar ,belediye otobüslerinede ücretsiz biniyorlar...Yalnız çalışmaz raporu almak için gideceğin hastanede gıcık insanlara denk gelebilirsin ,o vakit o hastaneye hangi amaçla geldiğini unutmazsan iyi edersin ,yani demek istediğim hastanedeki o kendini bişi sanan insanlarla polemiklere girersen alma hakkın olan çalışamaz raporunuda alamazsın ...aman dikkatli ol ,sevgiler saygılar

teşekkür ederim cvplarınız için gıcıklık söz konusu değil aslında doktorum kısa bir hesaplama yaptı karşımda başka bir rahatsızlığın yoksa %40 ile engelli raporu alamassın dedi hatta karşıyaka devlet hastanesinde anlamdığım %35 ile işe giremiyorum odiyometrik testte çıkıyor herşey devlette bu %40 baraj koymuş ben bu raporu alamıyorum işede giremiyorum bu nasıl adalet diyorum ya ölecem sinirden ya

Burada yazdıklarını aynı şekilde hastanede de anlatırsan iyi bir avantaj yakalarsın arkadaşım ,gerekirse ağla sızla ,merhamete gelirler belki ,gurur murur hepsi yalan bu dünyada ,sen çıkarların için savaşmaktan asla vazgeçme ,giderken doktora bir demet sümbül alırsan iyi edersin ,fazla pahalı bişi deil ,çingeneler ,sümbülün demetini bu sıra bir liradan satıyorlar..

Sen heyete girdinmi kendi özel doktorundamı muayene oldun ? Eğer öyleyse kendini doktorunu pek dinleme Heyete git Orda Alabilirsin Çünkü bu oranların orta şiddeti var şiddetlisi var kurtabilirsin belki %40 Durumunu anlatırsın lisan-ı Münasıb ile doktorun insafına gelirde mesela az şiddetli ise senin Özrün orta şiddet yazar rapora 40 olur oran ;)

Doktor öyle yaparsa bizzat başka bir heyete hesap vermek zorunda kalır. :D

çamlıca;

:D Kime neyin hesabını vercekki benim teşhisim bu dicek onumu sorgulucaklar o doktorun üstündeki heyet verdiği oranı sorgulamazki hastayı muayende etmez Sadece o kararı onar :D hem Maalesef ülkemizde her iş kanununa nizama uygunmu yapılıyo sanıyosun Kişilerin elinde bitiyo herşey Doktor isterse yapar bence

O kadar kolay değil. Artık doktorlar basit bir izin raporu verirken bile bir kez daha düşünüyor. Eskisi gibi değil .

heyete girmedim daha sadece alabilirmiyim diye bir kbb doktoruna göründüm ki bu doktor yetkili heyet raporu doktoru sadece odiometrik test yaptırdı ve elindeki özür oranı tablosu ile hesapladı %34-35 çıkıyor başka bir problemin yoksa bununla alamassın engelli raporunu dedi. celibrotin arkadaşım senin fikirlerine katılıyorum aslında ama çamlıca arkaşın dediğide olabilir ya of ya yokmu izmirde tanıdığı olan bir doktor yardım edin yaa fransada %20'den yukarı olan engelli oluyorda %35 neden olmuyor burda lanet olsun. meslek lisesi mezunuyum işsizim 2 çocuk babasıyım bu düzenin bu sistematiğin ta a.....

izmirde hangi hastaneye gitsem 35' 40 yapabiliriz acep ege üniversitesini düşünüyorum bi gidem bakaam varmı bi görüşü olan

Üst Alt