Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kulak 60 db sağ kulak 80 db işitme kaybım var. Hangi oranda rapor alabilirim?

MURATSUMER

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar
bende her geçen gün artan bir işitme kaybı var. mesela geçen yıl 30 db olan şimdi 50 db oldu.
Benim sorum sol kulak 60 db sağ kulak 80 db işitme kaybım var acaba % kaç rapor alabilirim

bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Kardeş elimde odyometri sonucu fakat bişey anlamıyorumki şekillerden. Ayrıca benim kulak zarlarının ikiside delik ve zarlarda çökme var ameliyat olsam dahi duymamda deyişiklik olmayacağını söyledi doktorlar. Ya bide mesela raporu başka şehirden alsam kabul olabilirmiki bilgin varmı o kunuda ankarada ikamet ediyorum mesela balıkesir yada bursadan gibi. Iyi günler dileklerimle teşekkür ederim.

meraba soykan daha öncedende yazıştık senle bendede duyma problemi var ben rapor için baş vurmuştum olmadı tekrar ameliyat olmam gerekmiş yapay zar yapılacakmış fakat duyma oranı değişirmi bilemeyiz diyorlar dr yani tamamende kaybedebilirsin veya azda olsa düzelebilir diyor kararsız kaldım ameliyat olmadan tekrar rapor için baş vurayımmı teşekkürler

5 sene once sag 62 sol 105 iken %36 vermişlerdi. bilememişiz..

benım sorunum senınki ile aynı benımde zarlar delik sağ%80 sol %65 db var 2009 aralığında heyete girdım %26 aldım ama sen 45 bilmiyorum neyden kaynaklanıyor oranlar değilmiş tkr deneycem

merhaba muratsumer. % 45 lik raporunuzu hangi hastaneden aldınız.

Üst Alt