Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kulak %80 db sag kulak %90 db işitme kaybımdan %46 oran almam normal mi?

kasetci_68

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar ben özcan kartal 68aksaraydan ben işitme engelliyim bu işitme sorunu bizde ırsi bir hastalık dedemde başlamış aile boyu sürüp gelmekte ve bir çare malesef bulamadık şu an 11 kişiyiz ileri dercede işitme kaybı olan arkadaşlar SORUM şu: sol kulak % 80 db sag kulak % 90 db işitme kaybım var bana %46 rapor verdiler bu rapor sizce dogrumu cevaplarınız için şimdiden tşk ederim saygılarımla

yok arkadaşım malesef bu hastalık küçük yaşlardan beri var oldugu için hiç bir kurumda çalışmıyorum ve çalışamadım toplamda 266 gün sigortamın yatmışlıgı var ilerde ne yapacagız onu düşünüyorum yıllardır iş yok :(

2022 den şu an maaş almıyorum işkurda kayıtım var 3 yıldır yılda 5 6 defa gidip kontrol ettiriyorum ama bir iş bulamadılar daha meslegimde var ama nerdee

çalıştıgım yer yok iş olursa ufak tefek marangozluk çatı falan bizim burası küçük aksarayın ilçesindeyim ben fabrika falan yok malesef 2022 ye müracatı allah izin verirse bayram sonu yapmayı düşünüyorum

Üst Alt