Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kulak zarı kompanse için rapor oranı verilir mi?

Ptt memuru

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim sağlık kurulu raporumda "sol kulak zarı kompanse" diye bir ifade var. Bunu ben internetten araştırdım. Bir bilgiye rastlamadım. Aynı zaman sol göz ampliyopi 0,1 bu rahatsızlıklardan dolayı %50 engelli raporum var. Kulak rahatsızlığın ile bilgisi olan varsa bana bilgi verecek arkadaş arıyorum.

Kompansenin kelime anlamı dengeli veya dengelenmiş olarak ifade edilir.

Dengelenmiş kulak zarı demek istemişler. Ama dengelenmiş kulak zarı hakkında bilgim yok.

1998 yılında alınan raporda geçen ibare aynen böyle geçiyor. Fakat işkurun sitesinde göz hastalıkları %30 kulak hastalıkları %20 hastane onaylı şeklinde toplam %50 raporum var. Bu arada sol kulak zarım delik.

21 sene geçmiş. Bence yeni bir rapor alın. Hastalıklarınız ilerlediyse rapor oranı da yükselir

Bu raporla emekli olacağım Batuhan Bey. Göreve bu engelli raporuyla engelli kadrosunda başladım. Emekli Sandığı benim yazdığım dilekçelere cevaben 2007 ve 2013 yılında emekli olmamda sakınca yoktur diye görüş bildirdi. Bu ayın sonunda emekli oluyorum.

Üst Alt