Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
annem 2005 yılında beyin kanaması sonucunda soltarafı tamamen felç oldu yürüme yok konuşma az ayrıyeten demans da var acaba anneme verilecek raporun oranı ne olabilir. teşekkürler
ya varya aslında bi kişini kesinlikle önceden kestiremeyeceği birşey kaç oraninda rapor verildiği falan Sağlık bakanlığının çıkarmış olduğu yasalarda bu konuda Yetersiz(!) oyleki; ben Bahçelievler devlet hastanesinden elim için sağlık raporu almaya çalıştım ancak bana verdikleri rapor % 35 civarlarindaydi ve devlet % 40'in altini özürlü olarak saymıyordu dilekçe yazdım tekrardan muayneye girmek için dilekçem kabul edildi ve tekrar muayneye girdim. doktor yine vermedi % 40'ı özürlü kapsamında... iş inada bindi, işe giremiyorsun ne engelsiz vatandaş statusunde nede engelli vatandaş statusunde arada kaldim. bu sefer bakırköy osmaniyede Hastane var şimdi adını unuttum oraya gittim ordan girdim yine heyete ve bahçelievler Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırm hastanesinde yer alan ve aynı ülkenin aynı sağlık bakanlığına bağlıD) aynı materyallerden faydalanıpD) aynı prosedürü uygulayanD) aynı kitabi okumuşD) aynı okuldan mezun olmuşD) doktarları Bana % 40 elim, için % 1.5'ta ayağim için verdiD) Yani sağlık kurulu raporu yasaya , bilimi değil doktoroun o anki pisikolojisine göre veriliyor yani benim o kadar çabama rağmen çıkarmış olduğumu sonuç budur