Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol tarafı felç olan kişi yüzde kaç oranında rapor alabilir?

hatabal

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
sağ tatarafı felç bi akrabam var heyet raporunda yüzde 90 alabilirmiyim.veya heyette bişeler demek gerekirmi doktorlara eger acil cevap verebilirseniz sevinirim...

Bende birşey sormak istiyorum eğer cevap verebilirseniz sevinirim.bi akrabam var yatalak sağ tarafı felçli araba almayı düşünüyolar acaba heyet raporunda yuzde 90 ve üzeri rapor almamızda bir sorun olurmu çünkü hem yaşlı hemde araba kullanma durumu yon.heyette girdiğimizde bişe dememiz gerekirmi araba alacağız falan diye çünkü zaten kendi maaşı var biz bakıcı durumu için falan almayacağız aracı arada lazım oluyor diye gidip gelmesi için bi yerlere .teşekkürler

Sağ hemipleji için hangi oranda rapor veriliyor, bilmiyorum. Ama tümden bir hareket kısıtlılığı ve tuvalet tutamama sorunu yoksa, % 90 ve üzeri rapor verilmesi zor.

raporu aldık ama malesef %88 verdiler ama biz araba alacağız falan diyemedik konuşturmadılar raporu alırken.acaba tekrar başka bi devlet hastenesinden rapor alma şansımız varmı ve alırken bize tavsiyeleriniz varmı teşekkürler.

tam olarak hesap yapamadım ama başvursam bi faydası olurmu peki yani ne tür bi prosedür işliyor ve nasıl bi itaraz dilekçesi yazmalıyım veya tam olarak ne yapmamı tavsiye ederseniz cevap verirseniz sevinirim.bide ben tarsustayım adanadan tekrar yeni bi rapor alma durumumda herhangi bi süre geçmesi gerekiyomu yoksa yaşadığım şehir dışında bi devlet hastenesi olması yeterlimi.

Önce yeni bir rapor almak için girişimde bulunun. Eğer alamazsanız, o zaman il sağlık müdürlüğüne gidip itiraz edebilirsiniz (bununiçin özel bir dilekçeye gerek yok. Orada kolayca halledersiniz bunu).

peki itiraz ettiğimizdekaç gün içinde sonuçlanacak bide ben ilçedeyim burdan yapabilirmiyim yoksa bağlı olduğum ilemi gitmem gerek teşekkürler...

Üst Alt