Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol tarafı felçli annem için engelli raporu çıkartacağım. Oran kaç çıkar?

artuklu_

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Annem 66 yaşında ve felç geçirdi 1 yıl önce. Sol el ve ayakta güç kaybı oluştu. Sol el tamamen tutmuyor. ayağa kaldırdığımızda desteğimiz ile ayakta durabiliyor. Sol ayağını 15-20 cm öne atabiliyor kalçadan. Ayrıca kalp,şeker, tansiyon hastası.Gözlerinde de yanılmıyorsam uzağı görememe problemi var. Annem için bir araç almayı planlıyorum. kendisinin zaten ehliyeti yok bu yüzden aracı benim kullanmam gerek bu durumda özür oranının %90 ve üzerinde olması gerekir okuduğum kadarıyla. Siz tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim. Sizce %90 üzerinde çıkar mı? teşekkür ederim.saygılar

annem felç geçirdi sol tarafı tutmuyor, yüksek tansiyon ve yanılmıyorsam diyabetten ötürü toplamda %91'lik bir rapor aldık geçenlerde. Ağır engelli kısmında hayır yazıyor. Ben ötv indiriminden faydalanmak için rapor çıkartmıştım fakat annemin diğer tüm haklarını kullanmasını istiyorum. Bu duruma itiraz etmeli miyim?

artuklu_

Aman hiç bulaşmayın. Zaten "ağır engelli" ifadesi sadece evde bakım maaşı için anlamlıdır.

Üst Alt