Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol tarafımdan felç geçirdim. Araç alımında ÖTV indiriminden yararlanabilir miyim?

erkis74

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar foruma yeni üyeyim beyin kanaması geçirdim sol tarafım engelli %55 engelli raporum var ancak raporumda ötv indirimi ibaresi yazmıyor ehliyetimi bu ay sonunda kurula girip değiştireceğim bu rapor ve ehliyet ile ötv indiriminden faydalanabilirmiyim raporumu 2020 ocak ayında aldım çok teşekkür ederim sağ olun var olun

raporunda ortapedi işaretli olacak sadece hareket ettirici donanıma yönelik özel tertibatlı araç kullanması gerekir yazması gerekiyor ve ehliyetinde de raporunla orantılı o tertibatlar yazmalı

aspan

cevap için teşekkür ederim raporda orta pedik engelli yazıyor özel tertibatlı araç yazmıyor raporu yeniden mi çıkartmam lazım yada kısa bir yolu var mı

erkis74 büyük ihtimal raporda ( sadece hareket ettirici donanıma yönelik özel tertibatlı araç kullanması gerekir) yazısını isterler sen bulunduğun ilin vergi dairesine ötv bölümüne müracat et onlar kesin cevabı söylerler.ehliyet için ayrı bi koşturman gerekiyor çünkü %90 altı raporlarda araç alımı için engelli raporu ve engelli b sınıfı ehliyetin olması lazım

B ve a2 ehliyetim var 15 yıllık değiştirmem gerekiyor çok teşekkür ederim cevap için

arkadaşlar 23ocak 2020 tarihinde ortopedik engelli raporu aldım yalnız raporumda hiç bir engelli hakları ile ilgili bir ibare yok il sağlık komisyonuna girdim özel tertibatlı araç kullanır ve otomatik vites ibareli komisyon raporumu aldım ehliyeti değiştirdim şimdi ötv muafiyet ve tertibatlı araç raporu alacağım bu raporda oran %40 ın altına düşer mi eski raporum %50 sol kol ve ayakta var fiziksel tıp ve rehabltasyon %44 dahiliye tansiyondan %10 verdi yeni raporda süpriz olur mu

Üst Alt