Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol üst ve alt ekstremite kısıtlılığı için verilebilecek rapor oranı ne olur?

Turan61

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]BEYİN MR SONUCU[/FONT]
[FONT=sans-serif]Beyinde sağ periventriküler beyaz cevherde kistik lökomalazik alanlar ve çevresinde gliozis[/FONT]

[FONT=sans-serif]SOL ÜST EKSTREMİTE[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sol el 4/5 kuvvet kaybı, gelişme geriliği, [/FONT]hafif[FONT=sans-serif] spaztisitesi (+),[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sol el supinasyonda kısıtlılık mevcut,[/FONT]
[FONT=sans-serif]El ve el bileğinde hipersensitivite[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sol dirsek 20'lik exstansiyon limitasyonu. (Dirsek Kontraktürü)[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sol üst exstremite, sağ üst exstremiteye göre 3 cm. daha kısa[/FONT]

[FONT=sans-serif]SOL ALT EKSTREMİTE[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sol bacak 4/5 gücünde, gelişme geriliği, [/FONT]hafif[FONT=sans-serif] spastisitesi (+)[/FONT]
[FONT=sans-serif]Hipersensitivite (ayak tabanı hassasiyeti)[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sol diz 20'lik exstansiyon limitasyonu.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sol ayak bileği dorsiflexiyon limitasyonu ve kuvvet kaybı.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sol alt exstremite, sağ alt exstremiteye göre 3 cm. daha kısa[/FONT]

[FONT=sans-serif]Hastalığın Tanısı : Serebral Palsi (CP) Sol Hemiparazi sekeli[/FONT]

ts61

Kurumun Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevkiyle hastaneye gittim. Muayene oldum hastaneden verilen oran %43 oldu. Rapor henüz elime geçmedi ve içeriğinide bilmiyorum. Şimdi ankaradan gelen sonuç için beklemedeyim.

Üst Alt