Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sol üst ve sol alt uzuvlarım felçli. H sınıfı ehliyete nasıl bir ibare yazdırmalıyım?
otomatik vites araç kullanmadım ama otomatik vites araçta bu donanıma ihtiyacım olacağını zannetmiyorum
sol sinyaller vs. sağtarafa alma gibi bir donanım daha çok kolaylık sağlar.
normal vites araç kullandığımda vites değiştirme ve sinyallerde problem yaşıyorum
ötv'den muafiyet için ne gibi ibare ekletmeliyim doktora; heyete girmek için müracat edeceğim yakın zamanda vereceğiniz cevaplara göre doktorlara ehliyete yazılacak ibareyi ekletmeye çalışacağım
arkadaşlar bu ayın 22 sinde H sınıfı ehliyet alır otomatik vitesli araç kullanır ehliyeti alabilmek için hastaneden gün aldım. yanlız aklımda birkaç soru var bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ?? Ben 2005 yılında beyin kanaması sonucu sol tarafımdan felç geçirdim.. şuan yürüyebiliyorum yürürken bir problemim yok gibi görünüyor fakat sol bacağımda hissizlik devam ediyor.. doktor sol bacağında sakatlık olanlara ötv den yararlanır ehliyeti verirken sakatlığın ağırlığına göremi veriyor yoksa solbacakta herhangibir sakatlık olması ötv den yararlanmaya yetiyormu?? birde doktor ehliyeti alır raporu verirse ÖTV den yararlanmak için rapora tam olarak ne yazdırmam gerekir??
eğer ellerinden biri yoksa ehliyet alamazsın benim durumum öyle ankara numune hastanesine başvurdum sol elim olmadığı için araç kullanamaz diye rapor verdiler
Raporunuzda sol bacağınızdan sakatlığınız olduğu tanı olarak belirtilsin ve "otomatik vitesli araç kullanır" ibaresi olsun. Bu durumda araç alımında vergi avantajından yararlanabilirsiniz.
Otomatik vitesli aracı vergi istisnası ile satın alabilirsiniz. Aracınızı herkes kullanabilir, siz de otomatik vitesli tüm araçları kullanaiblirsiniz (raporda "özel donanım" ibaresi geçmeyeceğini varsayarak yazıyorum)
Dün H sınıfı ehliyet için hastaneye gittim muayeneleri tamamladım heyete yetişemedim salı günü heyete gireceğim;
noroloji uzmanı muayenede H sınıfı ehliyet alamaz yazdı raporuma salı günü heyet H sınıfı ehliyet alamaz raporu verirse nasıl bir itirazım olmalı.. bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar..
h ehliyet alabilir özel tertibatlı araç kullanabilir. raporuyla sağ elimi kullanamıom otomatik alabilirmiyim. tertibat soldan yapılabilirmi yoksa raporda otomatık vites yaz<masımı gerekiyo yazmasa alamam mı
Sol üst ve sol alt uzuvlarım felçli H sınıfı ehliyet.
H sınıfı ehliyet için 27.03.2012'de heyete gireceğim geçtiğimiz perşembe günü muayeneleri tamamladım yarın heyete gireceğim. noroloji uzmanı doktor H sınıfı ehliyet alamaz yazdı rapora yarın heyette h sınıfı ehliyet alamaz raporu verilirse nasıl itirazım olmalı acaba bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz.
Mart 27 de heyete girdim. görevli 20 gün sonra gel raprunu al dedi.noroloji doktorunun muayenede raporuma H sınıfı ehliyet alamaz yazmasına rağmen; heyette kararı veren doktorlarla konuşmamıza göre ehliyeti alabilirim diye düşünüyorum bakalım nasıl sonuçlanacak... 17 nisan gibi burdan paylaşırım sonucu.
Bülent abi raporu aldım.rapor için müracat ettiğimde H sınıfı ehliyet alır otomotik vitesli araç kullanır şeklinde müracat etmiştim aldığım raporda ise H sınıfı ehliyet alır Özel tertibatlı araç kullanabilir ibare işaretlenmiş.
Özel tertibatın işaretlenmiş olmasını otomotik vites olarak gösterebilirmiyiz? birde aldığım rapora göre üzerime olan aracı benden başkası kullanabilirmi?
O ibare değiştirilebilir mi, bilemiyorum. Oradaki "özel donanım" ibaresini yukarıdaki resimde yer alan donanıma yorup, "ahan da özel doannım bu" demek mümkün. Ama ruhsata özel donanım işlenirse, aracı araç sahibinden ve benzer sakatlığı nedeniyle H sınıfı sürücü belgesi olan kişilerden başka kimse kullanamaz
saol abi teşekkür ederim.Ben H sınıfı ehliyet alır otomotik vitesli araç kullanır ibare eklemelerini istemiştim. özellikle özel tertibat yazmalarının sebebi nedir acaba... sağlık kuruluyla tekrar konuşmam gerekecek sanırım...