Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araç orjinalliğini bozmayacaksa eger 3. derece yakınlar kullanabiliyor.
Örnek vereyim yeni tertibatlarda soldan gaz pedalı takılıyor .Bu pedala basınca aparat sayesinde aynı anda sag tarafta bulunan arabanın orjinal gaz pedalına basmış oluyorsun
Senden başkası kullanacagı zaman tertibatı aşagı indiriyorsun (mesela paspasın altına) arabanın orjinal halinde kullanmaya devam ediyorlar
Siz hariç kimse kullanamaz karışmış olduğunuz trafik kazalarında kasko ve ya sigortanız devre dışı kalabiliyor bir arkadaşın eşi bahsettiğimiz durumda trafik kontrolüne denk gelmiş haklı olduğunu zannederek görevlilerle karşılıklı münakaşaya girmiş polis aracı çektirmiş böyle bir durumda tabi aracın içinde bulunmak kaydıyla durumunuzu belirterek ricada bulunup anlayışla karşılamasını söyleyiniz aksi durumda polis yasaları uygulayıp araca el koyar
merhabalar TSE nin sitesine girerek form doldurdum ve randevu oluşturdum arabayı TSE ARAÇ KONTROL MERKEZİ SANCAKTEPE YE kotrole goturdum bu yapılan kontrol sontası verilen belgeyi notere gotürerek arabanın ruhsatını degiştirdim bu işemler için yaklasık 700 tl gibi ödeme yaptım bilginize
Arac tertibatı takan yerlere gidiyorsun onlar tertibatla beraber proje çiziyorlar.
Evraksal işlemleri onlar halledip , Tse'den randevu alıyorlar.
Tse muayenesinden sonra alacagın onay yazısıyla beraber notere gidip 3.derece yakınlar kullanabilir diye ruhsata işleniyor.