Arkadaşlar ilk kez bir ilaçtan bu kadar kısa sürede olumlu sonuç aldım. Solian tüm şüphelerimi törpüledi ve beni rahatsız etmeyecekleri seviyeye indirdi. Tamamen yok etti demiyorum sadece bayağı aşağılara çekti şüphecilik halini. Bir kaç gün sonra kontrolüm var bunu doktora anlatmak için sabırsızlanıyorum. Sizlerden daha önce bu ilacı kullanıp verim alanlarınız varsa yorum yazabilirler mi? Birde redepra adlı ilacı değiştirmek istiyorum geceleri iki üç kez uyandırıyor beni. Emin olamasam da redepra dan şüpheleniyorum. ( ama rahatsız edecek seviyede değil .)
Birde rahatsızlığım yani bana koyulan son tanı ' bipolar bozukluk'. Tabi ben doktorla aynı fikirde değilim. Bundan öncede " karışık anksiyete ve depresif bozukluk". Tanıları vardı. Bunlara diyecek birşey yok. Belirtiler de uyuyor.
Birde rahatsızlığım yani bana koyulan son tanı ' bipolar bozukluk'. Tabi ben doktorla aynı fikirde değilim. Bundan öncede " karışık anksiyete ve depresif bozukluk". Tanıları vardı. Bunlara diyecek birşey yok. Belirtiler de uyuyor.