Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Solian tekrar piyasaya çıktı mı?

mehmet_ea

Üye
Konular
96
Reaksiyonlar
0
Solian bir süredir piyasada bulunmuyodu. Acaba tekrar çıktımı çıkmadıysa ne zman çıkar bilgisi olan varmı

hastalığın nedir ?
ben de kullanmıştım hiç bir faydasını görmedim benim kullandığım ilaç da yok piyasada muadili var

ben firmasını aradım 3-4 ay önce. artık ithal etmeyeceğiz dedi. 10 tane eczane gezdim. bir tanesinde buldum 200 mg kullanıyorum. bulursak getiriyoruz dedi eczacı. doktoruma söyledim. o firmanın yerine başka bir firma üretir dedi. elimde ilaç var sıkıntım yok ama neler olacak göreceğiz.

dogmatilin etken maddesi sülpirid solianın etken maddesi amisülpirid birbirlerine benzerler ama aynı ilaçlar değil.

Söyle düşün. Risperdal ve İnvega aynı firmanın ürünü.
İnvega Risperdal'in yan etkisi azaltılmış bir versiyonu aslında.
Aynı işi yapıyorlar aslında.

Yeni çıkan ilaçlar daha iyi aslında. Yan etkileri fazla olmuyor.

Son düzenleme:
Rispedral yan etkileri neler peki arkadaşlar 4 mg olananın

tapasya Hocam antipsikotiklerin hepsinin yan etkisi fazladır.
Risperdal cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu yapıyor.
İstesende tesisat çalışmıyor.

Teşekkür ederim bilginiz için evt tan etki oluyorda tansiyon ve ya alerji durumu nasıl doktorum dozajını yükselti 4 mg oldu fluo

solian ilacının sanofi firmasına mail attım cevap gelmedi, depolardan bulunabiliyormuş bir eczaneye göre, gerçekten solian tekrar piyasaya çıktı mı? bilen varmı

çıktı,arkadaşım kullanıyor. eczaneden almış ilacını

benim dr çıktı dedi anlaşma sağlanmış. ama kabul edelim böyle önemli bir ilaçın bir süre olmaması büyük skandal gerçekten.

eczane sormuş depolara, depolara henüz ulaşmadı dedi

Sonuçta Firmalar ile SGK arasında bilek güreşi yapılıyor.Firmalar uygulanan düşük fiyat tekliflerine piyasaya ilaç sürmeyerek cevap veriyor.Neyse SOLİAN'ın dönüşü muhteşem oldu.

SOLİAN Raporlu İlacımdı. Dün Eczaneye gittim. Depoda varmış; bugün aldım.

Solian şizocanlarin şüphe ilacı piyasaya geldi mi

Solian 200 kullanan var mı?? Bugün kullanacağım.kullananlar yan etkileri yazabilir mi

(Gölge)
Sanrı,hezeyan,şüphelerin en etkili ilacı SOLİANIM BENİM

Gölge yan etkileri nasıl pki

Solian 200 mg mi 400 mg mi kullanıyorsunuz.

Üst Alt