Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Solunum cihazlarında (ventilasyon) SGK fiyat düşürerek güncelleme yaptı!?

hozgul

Üye
Konular
137
Reaksiyonlar
286
Değerli Arkadaşlar,

Malumunuz döviz, enflasyon almış başını gitmiş, bugün aldığını yarın alamaz hale gelmiş durumdayız. Bu durumdan en çok da engelliler kullandıkları medikal malzemeler sebebiyle etkilenmiştir. Bu durumda hükumetin ne yapmasını beklersiniz? Fiyatları sigortalılar lehine güncellemesini, değil mi? Hayır öyle olmadı. Şanı büyük devletimiz, itibarda tasarrufu düşürmeyen hükumetimiz bizlerle yine dalda geçti ve hayati öneme haiz solunum cihazlarının ödeme rakamlarını düşürdü.

İşte yeni ve eski fiyatlarla son durum:

VENTİLASYON CİHAZLARIESKİ FİYATIYENİ FİYATI
CPAP CİHAZI650,00650,00
AUTO CPAP1.300,001.300,00
BPAP/BPAP S CİHAZI2.050,002.050,00
BPAP S/T4.800,002.100,00
BPAP S/T AVAPS4.800,002.100,00
ADAPTİF BASINÇ DESTEKLİ SERVO VENTİLASYON (ASV) CİHAZI7.500,004.500,00
EV TİPİ VENTİLATÖR (İNVAZİV MEKANİK VENTİLASYON CİHAZI)18.000,0018.000,00

8 bin lira verdiğimiz proteze 2 ay önce 18 binlira verdik oha diyorum başka bişey demiyorum

Merhaba Hakan'cığım,
Yarın akşam Twitter ortamında #sgknefesimiver hashtag üzerinden gidiyoruz.

@alperstein
Bunun sesini yükseltmek lazım Alper Ağabey... Bu ciddi bir durum. Saat kaçı hedefliyorsunuz?

@turkuaz.
SGK desteği? Ne kadarını karşılıyor?

300 lira civarı karsiliyor kozmetik malzemeymis

alperstein

Abim, #sgknefesimiver değil de #sgknefesimikesme olmalı bence. Bu adamlar iyice kafayı yedi. Omurilik felçlilerin kullandığı sondalarda da fark ödemeye başladık 2020 itibarı ile. Her reçetede 70 tl fark istiyor medikal firmalar.

SGK fiyatları yeniden güncelleyerek geri adım attı. Buna göre rakamlar eski haline getirildi. Böylelikle önce düşürdü sonra düşürdüğünü geri almış oldu!

86VylA.jpg

Üst Alt