arkadaşlar bilenlerin yardımcı olmasını rica ediyorum ben 2009da özürlü raporumu çıkardığımda insonnia ve samatoform bozuklukltan %25 almıştım ozamandan beri uykusuzluğuma çare bulamadılar en son bi hastaneye ist göztepe eğit araşt hastanesine gittim uykusuzluk tedavisi için ordaki dr bana 2 ayrı ilaç verdi bunları kullan sonra geldedi o ilaçları kullandım hiç uyuyamadım ben en son özürlü raporumuda aynı hastaneden almıştım aynı dr'a gittiğimde bu ilaçlar uyutmuyorsa seni hiç bi ilaç uyutmaz dedi ben de dedim madem hastalığım düzelmiyor aynı hastaneye 13. maddeye dayanarak yeni rapor almak için müracat ettim onlarda kabul ederek pisikoloji ye numara aldığımda dr bey bana sen daha önce erenköyde uyku için yatmışsın ordan soralım onlar tanıyı koysun deyip sevk verdiler neyse uzun uğraşlar sonucu dün erenköy hastanesinde heyete girdim onların heyetide aynı tanıyı koymuş yani samatoform bozukluk şimdi sormak istediğim 2009 daki tanı aynı ve okadar ilaç kullanmama rağmen hala değişmiyorsa durumumun bana heyette tedaviyle geçmeyen olarak%50 vermeleri gerekmezmi özürlülük ölçütünde tedaviyle düzelen% 25 tedaviyle düzelmeyen%50 yazıyor bilen arkadaşların fikirlerini belirtmelerini rica ediyorum