Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Son 1 aydır kötü bir koku duyuyorum fakat kimse duymuyor bunu..?

Konular
28
Reaksiyonlar
2
Son zamanlardır ara ara ve her yerde bu kokuyu duyuyorum. Arkadaşlarıma soruyorum yok bir koku diyorlar. Önceden karartı şeklinde varsanılar görüyordum belirteyim kötüyken. Şu an iyi hissetmeme rağmen bu kokuyu hergün ara ara duymak tuhaf.

Bende koku duymuştum hatta kokudan başımın döndüğünü hissettim. Nedeni evime gaz atıp beni öldürecekler diye korkmuştum. Bunların hepsi beynimizin bize oynadığı oyunlar sadece. Rahat ol. Cok sıkıntı yasarsan doktora görün.

halüsinasyon da öyle sadece hasta görüyor

Kimsenin duymadığı koku duyuyorum

Merhabalar, ben okullar açıldığından beri yurtta kalıyorum. Yurdun duş suyunun ağır biçimde kokusunu Aralık ayından beri üstümde duyuyorum. Yurt arkadaşlarıma kaç kez sordum ve hayır koku yok dediler. Yarıyıl tatilinde evime gelince o kokuyu duymadım fakat yurta duştan sonra o suyun kokusunu duymaya başladım. Önceden duymuyorum bu kokuyu. Nedir ki bu acaba ben mi öyle sanıyorum? Önceden karartı şeklinde varsanılar görürdüm şimdi ne olduğuna kanaat getiremedim.

vakanüvis_faruk

merhaba faruk,

sanrılar bildiğim kadarıyla işitme ve görsel olabildiği kadar,zaman zaman koku duyusuyla da ilgili olabiliyor. Bunu hekimine anlatmanı öneriyorum mümkünse bide "nöroloji" uzmanına gidebilirsin. (ama önce psikiyatriye mutlaka anlatmalısın,hatta psikiyatri uzmanına sor eğer önerirse "nörolojiye" git).

psikiyatri uzmanı ilaç yazdıysa onu doktorun dediği şekilde düzenli kullanmalısın

Çok Geçmiş olsun.

Duş aldıktan sonra bu kokuyu yoğun şekilde duyduğum için pek ciddiye almadım. Teşekkürler psikiyatriste gittiğim vakit bunu ileteceğim.

Üst Alt