Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Son 2 senedir kalbim aşırı sancılanıyor. Ne olabilir?

Zamanın Ötesinde

Aktif Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar son 2 senedir kalbim aşırı derecede sancılanıyor.. göğsümün tam ortası ağrıyor. Bacaklarım ve Kollarım haftada 1-2 kez gün boyunca sancılanıyor.. ve ağrısı belime vuruyor.. bazen bacak sancısı yüzünden uyuyamıyorum.. bugüne kadar sadece işitme engelım için hastaneye gittim. onun haricinde 15 yıldır diğer hastalıklar için hastaneye gitmedim.. ciddi bişey olabılır mi ? korkuyorum :( :(

Anlattığım şeyler damarlarda koroner arterlerde tıkanma olayına benziyor bide yürürken yada efor harcarken nefes darlığı çekiyor san yada olmuyorsa bile ciddi belirtiler var biran önce bir hastanenin kardiyoloji bölümüne hemen gidip durumunu anlat bu işitme engeline benzemez ciddi bir durumdur ve çok tehlikelidir
@Zamanın Ötesinde

sarasota

ilginiz için saolun hocam. 1-2 gün içerisinde gitmeyi düşünüyorum hastaneye. özellikle sol bacağım çok sancılanıyor. duramıyorum. Insallah kötü bişey yoktur..

Umarım yoktur ama özellikle göğüs sıkışıyor veya yanma sırta vuran ağrı yada kollara vuran ağrı tipik belirtilerdir bence hemen gitmelisiniz

Sol kol elde uyuşma. 40 yaşın altıdan isen omuzlarda ağrı 40 yaş üstü isen belde ağrı. Özellikle göğüs ortasında ağrı oluyorsa hemen kardiyolojiye görün. Allah şifa versin

Üst Alt