Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son 3 ay içinde başvurup vergi indirim hakkı elde eden var mı?
nazif arkadaşım vergi indirimi için kasım ayında ankaraya maliye kanalı ile raporunu gönderdi hala bekliyor ankarayı aradı ve ocak ayından beri kurulun toplanmadıgını ögrendi sebebi ise araştırıp buldu kurulda göz docdoru yokmuş gerekli yerlere şikayetimizi yaptık hala ankaradan evragın gelmesini bekliyoruz sgk ve saglık bakanlıgı konunu bizle ilgisi olmadıgını söylüyor topu ankara il saglık müdürlügüne atıyor orayada gerekli yazıyı yazdık telefon açtık 45 günde biticek vergi indirimi için 5 aydır bekliyoruz dedik neden 2 3 aydır önemli imza yetkisi olan bir göz docdoru atamıyosunuz diye sorduk cevap alamadık ankara maliye ise tarih ve sayıya göre evraklar gönderilicek diye hala bekliyoruz bakalım ne zaman gelicek
ekim ayından beri ankarada hala bekliyoruz vergi indirimi için göndermiştik 45 günde biticek diye genelge yayınlandı ama buna ne uyan var nede uymanyanlara yaptırımı var ocak ayından beri kurulda göz docdoru yok bu kimin umrunda bekleki evrak gelsin emeklilik için müracat et 5 ay oldu
kurulda bir docdorun eksik olması demek o kurulun toplamaması demek hiç bir evrak onaylanamaz işlem göremez demek yani bütün herkezin evragı o göz docdoru atanana kadar orda bekleyecek demek
arkadaşlar maliye bakanlığının web sitesine girerek bilgi edinme hakkından yararlanın buraya tüm mağdur arkadaşlar mail atarak sorunu yazsın bu şekilde belki birilerinin dikkatini çekebiliriz.ayrıca başbakanlık (bimer) ede sorunumuzu anlatan mailler gönderelim bir umut ne kadar baskı yaparsak problem o kadar çabuk çözülür diye umut ediyorum.sağlıcakla kalın.
kurulda bir docdorun eksik olması demek o kurulun toplamaması demek hiç bir evrak onaylanamaz işlem göremez demek yani bütün herkezin evragı o göz docdoru atanana kadar orda bekleyecek demek ama göz docdoru atanmış diyor arkadaşlar ocak şubat mart tam 3 ay göz docdoru ataması yapmadılar ve vatandaşı madur ettiler 7300 dosya orda bekliyor salı ve perşembe günleri heyet toplanıyor bakalım binlerce dosyayı nasıl eriticekler ekim ayında gönderdik hala bekliyoruz son yayınlanan genelgede 45 günde biticek diyor ama 3 ay kurula atama yapmıyorlar nasıl iş anlamadım kurulda herhangi docdorun olmaması o rapor işlem göremez demek olan vatandaşa oldu 3 ay bütün evraklar birikti kaldı
Sabah maliyeye 4440189 telefon ettim ,ve bu gecikme vergi idiriminden yararlanmak isteyenleri madur etmeyeceni söylediler ,nedeni vergi indirimi müracat tarihinden itibaren uygulanuyormuş.
Fakat benim gibi vergi indiriminden yararlanıp emekli olmak isteyenler ,malesef gecikme yaşanacakmış
toplamda devlet hastanesinden alınan oran yüzde 70 dir
saglık kurulu yüzde 57 olarak uygun gördü ve ekim sonuna dogru ankaraya evragımızı gönderdik 15 aralıkta ek bilgi istendi ve 29 aralıkta tamamalanıp geri gönderildi ve son durum arkadaşlar bimer saglık bakanlıgı ve sgk baskı sonuç verdi ve o göz docdoru o kurula atandı ve 03.03.2010 evragımız yüzde 43 düşürülerek tarafımıza yani maliyeye gönderildi şimdi maliyeye gelmesini ordandan bize gönderilmesini bekliyoruz bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum ocak şubat ayları boşa gitti binlerce dosya birikti kaldı ve cezasını vatandaş çekiti malesef herkeze saygılar
sonuç ankara saglık kurulu yüzde 43 olarak uygun gördü ve onayladı
bütün evraklar toplanıp emeklilik için müracat edicek arkadaşım sitede yazı yazan emegi geçen herkeze teşekür ederiz
selam tekrar bugün ankara sağlık kurulunu tekrar aradım raporumun durumunu sormak için görevli ocak 2010 yılında alınan raporlarının bitmek üzere olduğunu önümüzdeki hafta sonuna kadar da şubat 2010 raporlarının sonuçlanabileceğini bildirdi bilgilerinize gelişmeleri yakından takip ediyorum
saray /gögüs hastalıklarından sft testi istediler ben isteyeceklerini biliyordum onun için atmadım yüzde 57 den yüzde 43 düşme sebebi ise sft testindeki sonuç 88/90 çıktı sft testi normalde bu degere göre en fazla yüzde 10 verilir ben bunun farkındaydım ama docdor yüzde 20 uygun gördü ankara saglık kurulu ise sft test sonucuna göre yüzde 6 uygun görmüş bize yüzde 40 yetiyor biz istedigimizi aldık darısı sizlere arkadaşlar sgk bimere saglık bakanlıgına yazdıgım mesajlar bu göz docdoru ataması hızlandırdı bu sitede kurulda docdor eksiligini ilk ben biliyordum nedeni evragımızı gittigi günden beri takip ettim katkımız olup işlemleri hızlandırdıysak ne mutlu bize saygılar jon83
bu verecegim tel ile direk raporunuzun durumunu ögrenebilirsiniz uzun ugraşlar sonucu buldum direk sorunuzu sorun ilk önce ne zaman gönderdiginizi sonra ise tc numaranızı sorucak sonra raporunuzun ne aşamada oldugunu söylüycek bu tel vergi indirim raporu bekleyen arkadaşların çok işine yarıycak nedeni tam yerinin teli çünki madem paylaşım yapıyoruz güzel bir paylaşımda ben yapayım teli vereyim
0312.415.32.06
0312.415.27.05
saygılar jon83
arkadaşlar 3 martta arkadaşımın evragı yüzde 43 olarak onaylanıp maliye gönderilmiştir bügün evragı elden teslim aldık ve arkadaşın emeklilik başvurusunu yaptık evrak bekleyen herkeze sabır gerekli teli yazdım isteyen tel açıp evragının durumunu sorabilir
kardiyoloji 40
gögüs has 20
dahiliye 10
yüzde 70 oran aldık baltazar formülü ile yüzde 57 kaldı ankara saglık kurulu yüzde 43 düşürerek onayladı muhtemelen gögüs has düşürdü diye tahmin ediyoruz saygılar