Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Son birkaç ay yüksek prim yatırmak emekli maaşını arttırır mı?

spartaküs

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
8
Emekliliğe 2ay kala primlerini tavandan yatırmak emekli maaşına nekadar katkısı olur

spartaküs

Hiç bir etkisi olmaz. En az 2-3 yıl bayağı bir yüksekten (3-4 bin) yatırılmalı ki bi parça olumlu etkilesin

Konuya tam açıklık vereyim şimdi ben primlerimi askari ücretin 2 katını ödemek istiyorum ancak gelir testinde sorun çıkacağı için şöyle bir şey düşündüm mesela 1 yılda toplam 2 ay tavandan yatırsam diyer aylada askari ücret üzerinden yatırsam şöyle 4-5 yıl devam etsem değermi acaba

ssk siyesindeki emekli aylığı hesaplamada 2000 gün fazladan giriyorum 25 tl fark çıkıyor şimdi ben pirimlerimi 2000 gün fazladan ödesem 25 tl mi fazla alıcam

spartaküs

Aylık hesaplamalarında gün kadar yatırılan pirim çok mühimdir. Siz toplam tutarı (misalen) fazlaca arttırın, bakın sonuç nasıl değişiyor.

Eskiden öyleydi. Son 3 yıla bakardı. Uyanıklar 3 yıl tavandan ödeyip on numara maaş alırlardı. Şimdi yok öyle bir şey

Üst Alt