Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Son dakika haberi yılın son çeyreğinde 2500 engelli personel daha atanacak

zaten atama 5 bindi 2500 atadılar 2500 daha atayacaklar yani değişen birşey yok

kardeşim bu zaten en başında açıklanan durum. neyi hayırlı olsun bunun? bu sene ekpss'ye giren 88bin kişiye 2500 kadro açılıyor. önceden 6-7 bin olan rakam 2500'e düştü. geçmiş olsun diyecektin, yanlışlıkla hayırlı olsun yazdın heralde.

Arkadaşlar neden bu kadar umutsuzsunuz sizin yüzünüzden bende umutsuzluğa düşüyorum .

Arkadaşlar bu bir lutuf değil bu biz engellilerin hakkı ya neden 2500 çok büyütüyorsunuz ortalama bir yılda 7000 engelli alınması gerekir

arkadaşlar bende tarihi yeni görünce 2500 haricinde bir 2500 daha kadro actılar heyecanla konu açtım ama :(

Yılın son çeyreği ne demek ?

2018 Sinavi icin sadece 2500 atama tehlikesi

Arkadaslar bilmiyorum sizde duydunuz mu sosyal medyada sürekli dolaşıyor bu konu 2018/1 atadaiklari insanlari. 2018 yilinin 1. alimi olarak gösterip yilin son ceyreginde atamadan da baska atam yapilmayacak deniliyor. Bu felaket olur bizler icin.Düşünsenize 89000 bin kisi sinava giriyor devlet sadece 2 yil boyunca 2500 kisi alıyor. Ben pek ciddiye almasamda özellikle facebook taki engellilerle ilgili gruplarda bu konu cok konuşuluyor. Böyle olmaz İnşAllah yoksa 85 üstünden baska kimse atanamayacak. Duyarli ve birlik olup birseyler yapalim arkadaslar 2016 yilinda toplamda 9 yada 10 bin engelli alinirken bu sene sadece bu araliktaki acilacak 2500 kişilik kadronun açılacağınin baska da alim olmayacaginin konusulmasi bizlere tam bir haksizliktir. Sessiz kalmayalim ne yapilmasi gerekiyorsa yapalim

Üst Alt