Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Son üç yıldır işyerim maaşımı aksatıyor. Ne yapabilirim?

musti4153

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
10 yıldır bir şirkette çalışıyorum.son üçyıl içerisinde kademeli olarak maaşlarımız sürekli aksıyor önceleri10 gün 15 gün şimdi ise25 günü buluyor.site içerisinde bazı forumları okudum. kafam karıştı. sgk hizmet dökümünde sigortamın tam olarak yatırıldıgına baktım normal yatmış. kıdem tazminatımı yıllık izinlerimi ve diger hakedişlerimide bırakmak istemiyorum ne yapmam gerektigi konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.çok zor durumdayım saygılar

Ayrılmakta kararlı iseniz,noterden ihbarname çekerek aylık ücretinizin kanunda belirtilen şekilde zamanında ödenmediği gerekçesiyle iş akdini tek taraflı feshettiğinizi bildirerek tazminat ve içerde kalan tüm haklarınızı talep edebilirsiniz.

yardımınız için teşekkürler bugün iş yerimle görüştüm.kendilerine ya maaşımı verin, yada iş akdimi fes edin dedim. buna yanaşmadılar,önce noterden ihbarnameyi çekip.ellerine ulaşmadan iş akdimi fes edersem sorun olurmu

Üst Alt