Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sonda ihtiyacı olanlar bende fazla var, gönderebilirim..?

Bernanavy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba ;

Elimde markası hi slip plus kendinden jelli Ch14 sonda vardır eğer ihtiyacı olan arkadaşlar varsa gönderebilirim.

Merhaba bugün çalıştığım medikal hi slip plus bırakmış başka yerde bulamazsam ihtiyaç olabilir

Benim elimde fazladan hala var sizden başka yazan olmadı istediğiniz zaman adresinizi özelden yazarsanız gönderirim size kargo ücreti de vermenize gerek yok.

Teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin inşallah

Erkekler için olan nasıl bilmiyorum ama yazdığım marka ve numaraya olarak nette araştırırsanız siz daha iyi anlarsınız ona göre yardımcı olurum

Aynı marka ve aynı numaraya ait hem erkek hemde bayan için sonda vardır arkadaş o yüzden sormuştur büyük ihtimal :)

Erkeklerinki kadınlarınkinden farklı olduğunu biliyordum şekil itibariyle hani ondan öyle söyledim ben de sayenizde öğrenmiş oldum :)

nasıl kurtulucaz arkadaş şu sondadan Allah şifa versin hepimize

Buaralar çok sonta kullanıyorum biraz ihtiyacim olcak sontacım iki ayda bir getiriyor neredeyse bitti benim sonta 5385809979

Üst Alt