Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sonda ödemelerini İstanbul SSK ne kadar sürede yapıyor?

asill3333

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
2 ay önce medikalda aldıgım sonda tak faturasını ve gerekli evrakları ssk istanbul saglık işlerine verdim. bu işlemi her ay yapacam, ama hiç bir ödeme yapilmadı. ssk'lıyım...
yardımcı olabilr misiniz bu konuda?

İstanbul SSK bazen 4 ayda ödüyor faturaları!
1- Ürünleri aylık değil, 2 aylık olarak yazdır
2- Parasını cebinden vermene gerek olmayan medikalciden alışveriş yap. Medikalciye vekalet ver ve onlar takip etsinler SSK ödemesini. Sen her iki ayda bir raporunu ve sağlık karneni medikalcine ver, onlar ürünü yazdfırsın ve sana 2 aylık ürünü versin. Daha sonrası onların işi... İki ay sınra yine git ve aynı şeyi yap....
3- Hangi ürünü kullanıyorsun?

medikal

10 aylık bebek için 6 tak katater ismini hatırlayamıyorum şimdi sonra yazarim ben diyarbakırda ikamet ediyorum ayın 22 sinde üçüncü faturayı gönderecem ben hep bir aylık yazdırıyorum demek 2 aylıkta oluyurmuş birde benim sigortam istanbulda yatıyur şirket istanbulda ama başka şehirlerde çalişiyoruz işte bu yüzden benim fatura ve evrakları ssk ist saglik işlerine vermem bazen sorun oluyur acaba evrakları posta veya kargo ile gönderebillirmiyiz oluyursa varsa adres bide ssk sondaları aylık kaç tanesinin parasını veriyor ben aylık 240 adet yazdırıyorum şimdiden cok teşekür ederim..

SSK günde 6 adet için ödeme yapıyor (6 x 1.5 YTL)
Bir seferde 2 aylık ürün yazdırabilirsiniz
Özellikle İstanbul SSK'da ödemeler çok geç oluyor maalsef.

Aşağıdaki medikalci ile görüş ve benden selam iletin. 2 ayda bir rapori karne ve vekaletinizi onlara postayla göndereceksiniz, onlar karneye yazdıracak ve size 2 aylık ürünü gönderecek... Gerisini (ssk'dan ödemeyi) onlar kendileri takip edecek...

Platin Medikal
İlgili kişi: Yusuf Şentürk
0212 635 94 51

medikal ürünler

sondalari en fazla kaç aylık yazdırabiliz?bende aylık yazdırıyurum

2 aylık yazdırabilirsiniz. Yani 360 adet.

medikal

oturan boga
merhaba nasılsınız
platin medikalin tam adresini verebilirmisin.
birde bu vekalet konusu nasıl olacak ben diyarbakırdayım gerekli evrak ları göndebilirir.ama vekalet nasıl nerede yapilıyor.
sondaları devlet hastahanesinde hangi doktora yazdırabiliriz? cocuk cerrahı bizim ilcede yok siz hangi doktorllara yazdırıyursunuz?
ben burda recete yazar raporun saglık karnesinin vizite kagidini platin medikale göndersem onlarda sondaların faturasını keserlerse olmazmı.gecen gün platin medikalı aradim yusuf bey yok idi ama başka bir arkadaş yardımcı oldu ama dedigim gibi biraz daha ayrıntıları ögrensem iyi olacak
saygılar

Bildiğim kadarıyla,

1- Elinizdeki raporla herhangi bir üroloğa yazdırabilirsiniz reçetenizi
2- Reçete ve raporla birlikte Medikalciye noterden vekaletname göndereceksiniz (nasıl bir vekalet olacağını medikalci söyler, örneğini size fakslar)
3- medikalci size ürünleri gönderecek. Gerisi onların işi...
4- 2 ay dolmasına birkaç gün kala yine aynı işlemi yapacaksınız....

Platin Medikal
Adres: Molla Şeref Mah. Emin Ali Yeşim Sok. No: 3/1 Fındıkzade İstanbul
Tel: 0212 635 94 51
Faks: 0212 635 89 83

Ya da bulunduğunuz yerdeki bayii'den halledin isterseniz.
Hi-silip Plus (su kitli) üreticisinden oradaki bayii adresini alabilirsiniz: www.oasismedikal.com
Ya da easicath için şuradan Bayiiler'i görebilirsiniz: www.intramedical.com.tr
Diyarbakır'da ürünün satılmayacağını düşünemiyorum bile...

Hi-silip Plus (su kitli) sondayı kullanıyorum oasismedikalın Diyarbakır bayıcısından alıyorum.gayet memnunum.önceden lofrıc sonda kullanıyordum.malum fark istediklerinden,Hi-silip Plus sondaya geçtim.kullanım açısından aralarında hiç bir fark görmedim,gayet kullanışlıdır.
Oasismedikal Diyarbakır Bayıcısı:
SER-MEDİKAL
SALİH DERTLİ
TLF:0532 314 78 23

medikal

abdulkerim
benim sigortam istanbulda yatıyur. deddigin medikalden sondaları nasıl alıyursun peşin paramı veriyursun ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim

Merhaba asill3333

Ben bir kamu kuruluşunda memur olarak çalışıyorum.medikalciden sondaları istiyorum.fatura ile birlikte bana gönderiyorlar.çalıştığım kuruma gerekli olan reçete,fatura ve diğer evrakları teslim ediyorum.Ödenek maliyeden çıkartıp, medikalcinin hesabına yatırıyorum.
Siz medikalciyle irtibata geçin.Adımı söyleyin,size gerekli olan bilgiyi verir ve yardımcı olur.

merhaba oturanboga
ilginiz için cok tşkler
sanırım en iyisi platin medikal
verdigin bayi adresi www.intramedical.com.tr deki diyarbakır bayisine daha önce ugradım nakit para istediler. www.oasismedikal.com bu adresteki bayi araştıracam.

merhaba abdulkerim
sanada ayrıca tşkler
sanırım ödemeler bizim kurum ile sizinki farkli ben ssklıyım
sorun nerde biliyurmusun sondaların faturasını ben istanbul ssk saglik işleri müd.teslim ediyurum ve burda ödemeler cok geç oldugu için burdaki medikalcıler 4 ay veya 5 ay beklemiyurlar tek sorun bu işte

Üst Alt