Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sonic ııc cheer işitme cihazı kullanmaya başladım. Bazı sıkıntılarım var..?

mka41

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
1
merhaba arkadaşlar,

artık bende işitme cihazı kullanmaya başladım bugün 3. günümdeyim,

cihaz modeli: sonic ııc cheer.

kapı zilini, telefondan müzik dinlemede müthiş. televizyon dinlerken zorlanıyorum. normal hayatta da konuşmaları pek alamıyorum hatta cihazımı çıkardığım da daha iyi duyuyorum konuşmaları odyocum alışman lazım diyor ama konuşmaları pek duymuyorum buna mı alışıyım ben anlamadım. böyle karmakarışık bi durumdayım konu hakkında deneyimli olan arkadaşların desteklerini rica ederim.
shukufe özellikle...

Şikayetlerini bir kağıda not al.
İade süresi geçmeden firmaya git, ayarları gözden geçirsinler.
Sesleri anlamak için cihaza alışmak gerekmez.
Televizyonun sesine alışılıyor mu? Ya anlarsın ya anlamazsın.
Bu genellikle müşteriyi memnun edemeyen satıcıların lafıdır.

evet mehmet bey bende aynen öyle düşündüm kesinlikle doğru diyorsunuz yarın iade edeceğim...

Selam Mehmet Said kardeşim bence ben sana bir yer söyleyeyim siz Oray'a gidin Pendik maxtone işitme merkezi var odyometri Büşra hanım kendisi tanıdığım en insan bizim halimizden anlıyor her konuda yardımcı olur bende işitme cihazı kulanıyorum mükemmel ses mükemmel cihaz inan ki her cihazcıya gittim sadece alıyım diye bir dünya palavra söylüyorlar ilk defa doğru insan buldum ve kaliteli cihaza sahip oldu sizde gidin benim ismimi verin size yardımcı olurlar sevgiler kardeşim geçmiş olsun

Selam Mk41 Said kardeşim bence ben sana bir yer söyleyeyim siz Oray'a gidin Pendik maxtone işitme merkezi var odyometri Büşra hanım kendisi tanıdığım en insan bizim halimizden anlıyor her konuda yardımcı olur bende işitme cihazı kulanıyorum mükemmel ses mükemmel cihaz inan ki her cihazcıya gittim sadece alıyım diye bir dünya palavra söylüyorlar ilk defa doğru insan buldum ve kaliteli cihaza sahip oldu sizde gidin benim ismimi verin size yardımcı olurlar sevgiler kardeşim geçmiş olsun

Ya cihazdan kaynaklı bir sorun da olabilir ama ben de başta çok sıkıntı çekmiştim sesler bana robot sesi gibi geliyordu ve normalde o kadar sesi duymadığımız için hep sanki kalabalığın içindeymişim gibi geliyordu başım ağrıyordu ilk aylarda günde bikaç saat takabiliyordum sonra alıştım. Bir buçuk senedir kullanıyorum geçmiş olsun

ozkan mehmet aksit beye aynen katiliyorum
ben bu isitme cihazina alisma masalini aktifduyudan phonak aldigimda dinlemistim:mad:odyocu benden iyi biliyo diye salakca gunlerce kullanmaya calistim daha sonra phonak markalarinin reklamlarina kanarak cihaz cok iyi :podyocu bilmiyo isi diye kapi kapi cihaz ayarlatip gezmistim:(meret bi ise yaramadan duruyo:mad:iyicene nefret ettiydim elimde kaldi alisicam diye korolasi cihaz:mad:aman sen hemen geri verde oticonmu alirsin resoundmu alirsin valla billa ikisindende cok memnunum

bugün iade edip widex almayı düşünüyorum ama ödemeyide kredi kartından yapmıştım iade alırlar mı oda meçhul. hadi hayırlısı.

cihazın zar:'dan uzak durması

arkadaşlar 1 haftadır ııc cihazımı kullanmaktayım. genel anlamda memnunum ancak cihazımda teknik bir hata olduğunu düşünüyorum benim kulak zarım dar olduğu için cihazı tam içeri kadar itemediler. dolayısıyla bu verimi düşürür mü ?

sanki cihazım zara yakın olsa daha iyi verim alacak gibime geliyor ?

Özkan, biliyor musun?
Kesinlikle senin odyoloğun olmak istemezdim!..

hocam biliyorum F.T'nin size selamı varmış. artniyetlisiniz. iyi akşamlar.

Özkan, biliyor musun?
Kesinlikle senin odyoloğun olmak istemezdim!..

demedimmi ben:eek:duyan kulakla isitme cihazina iftira ediyo iste ozkan.o bu degilde kulak zarini yirtarsan cok uzulurum ozkan:(ben gibi tek kulak degilsin ama giden kulagina yanarim:(

Mehmet Aksit bey. benimde bir sorunum var cihazim ile ilgili. chili cihazimi bakima vermeye korktum. aman ayarini bozarlar diye odyometristim 2 gunde geri veririm desede.
gecen aldigim rayovaclara kusur buldum ama bu sefer ayila bayila aldigim pillerde hemen bitiyo.benim yapacagim birsey varmidir.
pil parasi cok gitsede varsin pahaliya malolsun bana sesleri duyuruyor sukur. ama bu durumun cihazima zarari olurmu boyle kullanirsam.
baska odyometrist getir elindeki phonak naidayi onu ayarliyimd 2 gun kullanivar dedi ama hic gozun yemiyo:(
yeni bir cihaz almak ise bu siralar kesemi asacak.

Cihazı teslim etmeden önce iç ayarlarının bilgisayara kayıtlı olduğundan emin ol. İstersen garanti olsun diye yeniden kaydettir.
Pil konusuna gelince. Saat pili gibi başka amaçlı üretilen ama aynı boyutta olanlar işitme cihazını bozar. İşitme cihazı için üretilen piller ister uzun süre dayansın ister çabuk bitsin cihazı bozmaz. Bir ara Çin'den gelen işitme cihazı pilleri çok moda olmuştu. Hatta bazıları çok uzun süre dayanıyordu. Bu piller de cihazı bozmaz.
Pillerin kullanım süresi bazen ortaya çıkan üretim hataları yüzünden kısa süreli olabiliyor. Bu pilleri kutuyla götürüp değiştirme hakkınız var.

Üst Alt