Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sonnenschein Gel akü hakkında bilgisi olan var mı?

LAYNO

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu akülerin çok özel olduğunu ve yaklaşık 50 km yol çok rahat bir şekilde yapıla bileceğini söylüyorlar. Bununla ilgili olarak kendimde gördüm yakın bir arkadaşımda var meyra optimus2 almanyadan ikinci el geldi üzerindeki akülerle yaklaşık 3 yıldır kullanıyor. Nezaman baksam gezsek ben nerdeyse 2 kere şarza bağlıyorum onun bir kademe dahi düşmemiş oluyor! Böyle bir akü olabilirmi sizce?

evet öyle akü var 55 Ah 60 Ah fiyatları yaklaşık 1500 - 2000 tl civarı genelde sterling marka akülü scooter lara takılıyor.. hatta biz o akülere sonder şahin diyoruz :)

Parası mühim değil.
Ulaşılabilir olsa direk seçimim o olur.
Türkiyede yok mu acaba?

istanbulda varmış 60 amperi 650 tl civarı... 10 yıl ömrü var ve sahadaki tecrübelerinde 12 yıla kadar çıktığı görülüyormuş.. satan türkiye bayiside sadece bu firmaymış...

Bas Aku A. * Markalarmz

akülü arabama 2003 ben beri alıyorum ve dernğimizdeki çogu engelli bu firmadan alıyor en az kullanan 3 sene kllnıyor aküleri ve çogu marka akü var aloto ve ben geçensene 130 amper aküyü 400 e aldım Merkez : Atasanayi 4. Cadde No: 4 İskitler/ANKARA Tel : 0312 384 34 72 Şube : Atasanayi Girişi Cadde No:2/A İskitler/ANKARA Tel : 0312 341 33 72

sonnenschıne akü elimizde mevcut akü hakkında bilgi almak için 0543 383 00 36 ( tahsin kuru ) 0543 402 38 31 ( murat kuru )

kuru oto elektrik engelli araç servisi terrainhopper off-road akülü tekerlekli sandalye türkiye distribütörü ve yetkili servisi

www.engelliaracservisi.com

Üst Alt