Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sonradan alınan rapordaki oran düşerse EKPSS'ye giremez miyim?

Sabayrak05

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar bir sorum olcak.2015 yilinda vergi indirimi icin %46 raporum vardi ve ekpss bununla basvurdum.2016 da otv icin tekrar rapor aldim baska hastaneden ve %38 rapor orani.ben simdi ilk raporumla bu ekpss atamasina basvurabiliyorum degilmi.cunki o raporla basvurdum sinava girdim.

Konu hakkinda bilgisi olan varsa cvplarsa memnun olurum

Ilk raporum gelir vergisi indirimi icindi

Skolyoz23

Merhaba..bilginize guvenerek bir soru sormak istiyorum size;.2015 yilinda calisirken gelir vergisi indirimi icin %46 suresiz rapor aldim.ve bu raporumla 2016 ekpss basvurusu yaptim.daha sonra 2017 yilinda otv muhafiyeti icin %36 baska bir hastaneden rapor aldim.ben bu aralar bir ekpss atamasi olmasi durumunda ilk basvuru yaptigim raporumu kullanabiliyorum diye biliyorum,ama sizin bu konu hakkinda net bir bilginiz varsa yazarsaniz memnun olurum..

Memurlar net de buna benzer bir konu vardı . İlk rapor ile başvurup atanmış fakat ikinci raporunun oranı yüzde 40 dan az oluğu ortaya çıkınca memurluktan cikarilip alınan maaş faizi ile istenmiş. Bu hafta içi denk gelmişti başlık bir bakın istersiniz

Sabayrak05 hocam şu anda güncel engelli rapor oranınız yüzde 36 mı yani ?
eğer öyleyse emin olmamak ile birlikte tercih yapsanız dahi atamanız kurum tarafından iptal edilir (yani işe başlamadan kurum evraklarınızı incelerken gerekli şartları taşımadığınız için boşa tercih yapmış olursunuz)

yine de daha iyi bilen birine sormak da fayda vardır
zira yanlış yönlendirerek sizi üzmek istemem

Çöpe Taşınan Mesaj(lar)

ACILLL ...Arkadaslar ben bugun kurula girdim.islemlerim devam ediyo.birkac doktor kaldi gorunmedigim.benim sormak istedigim;bu rapora “egm calisir” ,“memur olur” , “ calisamayacagi is alanlari “gibi ibareleri heyette doktorlari gezerken onlarmi ekliyor.yoksa kurulun karsisina cikarkrnmi soluyoruz...

Üst Alt