Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sonradan başka konuda aldığım raporda oran düşünce evde bakım maaşını kesitler!?

Siyabend

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 2010 yilinda %65 agir ozurlu rapor aldim. bakici ayligina basvurdum maasim baglandi. 3 ay once ayligim kesildi gerekce ise 2011 de 2022 icin aldigim %75 agir ozurlu hayir raporu.ustune gecmise donuk 45 bin lira borc cikarmislar.odeyecek durumum yok ne yapa bilirim cezayi odemesem ne olur bilgilendirirseniz sevinirim

siyabent neden rapor aldın elindeki raporla başvursaydın ya 2022 maaşını yüksek alman için %70 üzerinde rapor aldın ve bunu bildirmedin uyanıklık yaparken devlet senden uyanık çıktı sosyal hizmetlerde maaş bağlanırken taahütname imzalanıyor o taahütnameyi okudunmu orda yazıyor engelinde bi değişik lık oldumu olduysa bunu engeç bir ay içinde bildireceksin sen bildirmemişsin ve sana ceza gelmiş benim bildiğim şimdilik itiraz edeceksin bu konuda uzman Kalem hanım var o cevabı yazacaktır çok geçmiş olsun

Üst Alt